ikinizide severim öpüşüp barışın benceRihanna bırak kanka bu hep böyle kesilir kesilir sonra tanımam etmem ağlar elini kana bulama kanka
ikinizide severim öpüşüp barışın benceRihanna bırak kanka bu hep böyle kesilir kesilir sonra tanımam etmem ağlar elini kana bulama kanka
Kanka ben bisi demedim okusan anlarsin kendi kendine gelin guvey olmus tanimam etmem ps4 falan diyor cozemedim ps4 alan iyi oyuncumu oluyomusikinizide severim öpüşüp barışın bence
Kanki ben sen yada x biri icin yazmadım ama şunada acıklık getirim oynadım her TheMYKOda kafaya oynadım iyi kötü tp mage playeriyim ama hic ödül almadım yada benim clanımdanda kimse almadı biz kötü oyuncumuyuz yada bu ödülleri alab iyi oyuncumu ben senin nezninde bişey söylemiyorum gördümü söylüyorum izmirlerle bi serverda ne kadar kızsamda onlara csw de bize yaptıklarından dolayı hakkının yendigini düşündüm ve yazdımVeysel ona birşey demiyorum dostum adamın kendi grubu serverda görmedim demiş bak yukarda 1.ci sirada benim grubum ödüller bizde onu geçtim cz rank hep 1.ciyiz şimdi bu adam Mage team bir Mage team serverdaki Mage ekiplerini tanır tanımıyorum diyo şuraya bi video atıcam bugün hala duruyo atmamıştım darda bunu kesiyom 2 saat vade sürekli gelip gidip yatıyo birde tanımıyım diyo bak ben sabaha video yüklücem o zaman tanıcan bizi hadi eyv sana dahada iyi niyetle birşey yazmam
Kesilir aglarmi ne alaka anlamadim tanimam etmem kardesim sorunlarin var sanirim senin ama videonu merak ettim atsana tabi oyle bi video varsaRihanna bırak kanka bu hep böyle kesilir kesilir sonra tanımam etmem ağlar elini kana bulama kanka
Kanki ben sen yada x biri icin yazmadım ama şunada acıklık getirim oynadım her TheMYKOda kafaya oynadım iyi kötü tp mage playeriyim ama hic ödül almadım yada benim clanımdanda kimse almadı biz kötü oyuncumuyuz yada bu ödülleri alab iyi oyuncumu ben senin nezninde bişey söylemiyorum gördümü söylüyorum izmirlerle bi serverda ne kadar kızsamda onlara csw de bize yaptıklarından dolayı hakkının yendigini düşündüm ve yazdımVeysel ona birşey demiyorum dostum adamın kendi grubu serverda görmedim demiş bak yukarda 1.ci sirada benim grubum ödüller bizde onu geçtim cz rank hep 1.ciyiz şimdi bu adam Mage team bir Mage team serverdaki Mage ekiplerini tanır tanımıyorum diyo şuraya bi video atıcam bugün hala duruyo atmamıştım darda bunu kesiyom 2 saat vade sürekli gelip gidip yatıyo birde tanımıyım diyo bak ben sabaha video yüklücem o zaman tanıcan bizi hadi eyv sana dahada iyi niyetle birşey yazmam
Sagol veysel dusuncelerin icinKanki ben sen yada x biri icin yazmadım ama şunada acıklık getirim oynadım her TheMYKOda kafaya oynadım iyi kötü tp mage playeriyim ama hic ödül almadım yada benim clanımdanda kimse almadı biz kötü oyuncumuyuz yada bu ödülleri alab iyi oyuncumu ben senin nezninde bişey söylemiyorum gördümü söylüyorum izmirlerle bi serverda ne kadar kızsamda onlara csw de bize yaptıklarından dolayı hakkının yendigini düşündüm ve yazdım
Bu arada seni birinin tanıyıp tanımaması cokmu önemli ben gecen sw girmedim sırf forumda takıldım icin senin ödül aldını ben bile gördüm adamla polemik yapıyosun tanımıyorum diyo normal bunlar cok takılmayın sende iyi bi insansın neyse kactım ben chatte takılcamVeysel ona birşey demiyorum dostum adamın kendi grubu serverda görmedim demiş bak yukarda 1.ci sirada benim grubum ödüller bizde onu geçtim cz rank hep 1.ciyiz şimdi bu adam Mage team bir Mage team serverdaki Mage ekiplerini tanır tanımıyorum diyo şuraya bi video atıcam bugün hala duruyo atmamıştım darda bunu kesiyom 2 saat vade sürekli gelip gidip yatıyo birde tanımıyım diyo bak ben sabaha video yüklücem o zaman tanıcan bizi hadi eyv sana dahada iyi niyetle birşey yazmam
git bokunla oyna ops lar magemi oynamayı biliyo aptal git 1likelari kes beni kes agresiveleri kes innalari kes ya hocam bi git valla yorma akşam akşam senimi kayla alcamKesilir aglarmi ne alaka anlamadim tanimam etmem kardesim sorunlarin var sanirim senin ama videonu merak ettim atsana tabi oyle bi video varsaama server acilsin ilk isim seni dara cagirip npt edip video almak olacak bunu unutma bu yaziyida koyacagim edite birileride senin gibi boyle seyler atip tutmustu forumda ornegin
Ya hadi abim ugrastirma beni kaybol saydigi adamlara bak bi 1like zorlar hic kapismadim seni tek kolla uflerim hadi yorum atma hani 1saat kesmissin ya beni oyle bi videoyu at izliyim oyunu birakmazsam adam degilim yalanci keko seni beni 1saat npt yapmismis at lan videoyi atmazsan adam degilsin ibne yalanci seni it gibi konuya bos bos yorumlar atmasini biliyorsun normalde takmam senin gibi bos adamlari ama sana cok taktim buyuk bi ders vericegim emin ol server acilinca sana ozel videom olacak soz. Yaz heryere ps4 aldim diye fakir seni asosyal o parayi ben iddaaya veriyorum ac karnini doyurayimgit bokunla oyna ops lar magemi oynamayı biliyo aptal git 1likelari kes beni kes agresiveleri kes innalari kes ya hocam bi git valla yorma akşam akşam senimi kayla alcam