Yayın yapmadım sadece link olarak oraya yükledim youtube mi kullanmam gerekiyor orası da yayın platformu ? yoksa haberin yok mutwitchten yayın yapacağım diye ne yapacağınızı şaşırdınız artık +6 ya exp shard çekip bunu yayın yapmak nedir ya salak mısın nesin birader
haberim varda doğru düzgün video çekebilirsin alt tarafı +6 ya exp shard deniyorsun bide bunu foruma konu açıyorsun yüklediğin videoda hiç bir anlam göremedimYayın yapmadım sadece link olarak oraya yükledim youtube mi kullanmam gerekiyor orası da yayın platformu ? yoksa haberin yok mu
Sanki her gün +6 exp item basıyorsun kendi çapımızda upgrade yaptık paylaştık bunda ne var yani anlamadım +8 yapıp foto mu atalım yada 10 tane +6 dan 7 çıkaramadığımın videosunu mu paylaşayımhaberim varda doğru düzgün video çekebilirsin alt tarafı +6 ya exp shard deniyorsun bide bunu foruma konu açıyorsun yüklediğin videoda hiç bir anlam göremedim
ADAM HAKLISanki her gün +6 exp item basıyorsun kendi çapımızda upgrade yaptık paylaştık bunda ne var yani anlamadım +8 yapıp foto mu atalım yada 10 tane +6 dan 7 çıkaramadığımın videosunu mu paylaşayım![]()
adam konusunu açmış burası paylaşım forumu istediği wideoyu atar istediği resimi yükler izlememek hakkına sahipsin kardeşim.haberim varda doğru düzgün video çekebilirsin alt tarafı +6 ya exp shard deniyorsun bide bunu foruma konu açıyorsun yüklediğin videoda hiç bir anlam göremedim