Slotun içine çekip bırakman gerekiyor adam saniye ayarlı vuruyor genie kullanmıyor random vurmuyor yaniçek bi lamentation içinden geçsin![]()
neden genie alıyoruz o zman ? neden var genie ?neden ban atılmalı ne varki bu videoda
sen hayatın ciddiyetini eline alamamışsın jonjon kemal, adam çıksa sana ana avrat küfretse o yanındaki cici kızdan utanmicak mısın sen. karşındaki insana hitap ederken lafı anüsünden değil ağzından çıkart.be mına kodugum ozaman bütün makro programları pedallar falan yasaklansın , alamıyorsan başka slota geçeceksin bu adamları legal yoldan buradan uzaklaştırmak imkansız gibi bişi
forum dışında bi etkinligin varmı ? sana çok sağlam küfürler edebilirm forum hesabıma acıyorum bi ara tsye gelsene ?be mına kodugum ozaman bütün makro programları pedallar falan yasaklansın , alamıyorsan başka slota geçeceksin bu adamları legal yoldan buradan uzaklaştırmak imkansız gibi bişi
Sen delikanlısın ya hani hele kim , kimlerden ne götüm olduğunu söyle yarası olan konusuyor sorun değil alayınıza cevabım var ama Baymayın insanı canımı sıkmayınsen hayatın ciddiyetini eline alamamışsın jonjon kemal, adam çıksa sana ana avrat küfretse o yanındaki cici kızdan utanmicak mısın sen. karşındaki insana hitap ederken lafı anüsünden değil ağzından çıkart.
Senin ve senin gibi ağlamaklı bebeler için sadece forumdayım ...forum dışında bi etkinligin varmı ? sana çok sağlam küfürler edebilirm forum hesabıma acıyorum bi ara tsye gelsene ?
senin gibi hasta ruhlu insanları kimse yanına almaz zaten haklsıınSenin ve senin gibi ağlamaklı bebeler için sadece forumdayım ...
Kimseye yada kimselere ihtiyacım olduğunu da kim söyledi sen siktir...senin gibi hasta ruhlu insanları kimse yanına almaz zaten haklsıınsiktirolup gidermisin konumdan