dm'nin high class oranı düşük. eslantta daha da düşük. cz de 400den fazla kestik attıgı en iyi item md ve glave.nasıl emin olabiliyorsunuz ? 2 gündür eslant dm den cıkmıyoruz sadece silver bar oda çok nadir ?
Restartta kojironun bisey yaptigini sanmiyorum. Orjinali cok dusuk zatendroplar bi düzelmişti son reste tekrar cok zor olmus ya chitin falna atıyodu onuda atmaz oldu yine100 dm de 1 cleaver op.
res gelmeden önce 12 tane dm kestik, 2 chitin 1 mirage sword 2 elixir 1 ironx 2 tanede cleaver cıktı. 12 dm denRestartta kojironun bisey yaptigini sanmiyorum. Orjinali cok dusuk zaten
Dropların belirli bi saatte açık belirli saatlerde kapatıldığı yok veya resden sonra drop oranlarında oynandığı da yok. Bunların hepsi hurafe ve koca karı masalı bana bu tip sorularla gelmeyin cevap alamazsınız dedi Kojiro. Sen 100 tane kesersin alamazsn, başkası gelir ilk 10 tanede alır ve gider. tamamen şansres gelmeden önce 12 tane dm kestik, 2 chitin 1 mirage sword 2 elixir 1 ironx 2 tanede cleaver cıktı. 12 dm denresten sonra 100 tanede 1 cleaver.
Prim kasmaya gerek yok, droplar belirli saatlerde acık vs demedim zaten ya da droplarla oynandıgınıda iddia etmedim sadece bizim acımızdan drobun zor oldugunu belirttim karısıklık olmus olabilir, şans oldugunun farkındayım ama 1000 küsür dm de 1 tane bile raptor shard alamadık ona şaşırıyorumDropların belirli bi saatte açık belirli saatlerde kapatıldığı yok veya resden sonra drop oranlarında oynandığı da yok. Bunların hepsi hurafe ve koca karı masalı bana bu tip sorularla gelmeyin cevap alamazsınız dedi Kojiro. Sen 100 tane kesersin alamazsn, başkası gelir ilk 10 tanede alır ve gider. tamamen şans
droplarla oynanıyor ve arada acılıo kapatılıo dün gece 6saat dm yaptık muhabbet falan iyidi sardı alırız dedik 6saate bişiler attığı en baba item MD hep belirli itemler glave cleaver arada sb atıyor hepsi bu hiç bi ko tarihinde 6saat dm dönüpde bitane high class item almayan yoktur ve 15 saniye kesiyoruz xp kasar gibi okcularlaDropların belirli bi saatte açık belirli saatlerde kapatıldığı yok veya resden sonra drop oranlarında oynandığı da yok. Bunların hepsi hurafe ve koca karı masalı bana bu tip sorularla gelmeyin cevap alamazsınız dedi Kojiro. Sen 100 tane kesersin alamazsn, başkası gelir ilk 10 tanede alır ve gider. tamamen şans
Prim kasmaya gerek yok, droplar belirli saatlerde acık vs demedim zaten ya da droplarla oynandıgınıda iddia etmedim sadece bizim acımızdan drobun zor oldugunu belirttim karısıklık olmus olabilir, şans oldugunun farkındayım ama 1000 küsür dm de 1 tane bile raptor shard alamadık ona şaşırıyorum12 dm de 8 tane item attı 100 tanede 1 attı falan bundan bahsettim.