teşekkürlerSupremede sizinle biraz oynama fırsatım oldu.. Gerçekten güzel Clan tebrik ederim. Şimdiden Başarılar
rogue hep dısarda kalıyo ptler genelde warior olarak kuruluyo kardesm pt olayını sıkıntı yapmazsan ortamımız guzeldır buyur gelYaş 23 Asas playeriyim ihtiyacınız varmı acaba? team arıyorum item para pul önemli değil güzel vakit geçirmek için herşey.
wariordan ziyade rogue de her zaman lazım olur ama diyorum ya sw cok ters zamanda acılıyor acılıs saatınde burda kım olacak kaç kişi olacaz bilemiyorum 3 4 tane roguede başlıcak bakarsın 1 pt de rogue pt cıkar özelden clan ısteyenlerın hepsi gelecek olsa 2 clan anca sıgarızWarrior mu istiyorsunuz yani
Merhaba arkadaslar.
Son TheMYKOda BandOfBrothers Clanı olarak oynadık. Bu sw'ye Türkiye Cumhuriyeti Clanı adı altında başlayacağız. Su Anda 2 Priest 1 Rogue 1 Mage 2 Warior olarak başlayacağız. Bayram dolayısıyla geç başlayacak olan arkadaşlar ile beraber Su an 10 kişiyiz.
Ekibe Priest
Mage
Warrior alımları yapılcaktır.
Clan yaş ortalamamız 22 - 26 arasıdır. Oynadıgı job un hakkını veren arkadaslara kapımız açıktır.
En büyük farkımız ise en iyi 3 4 arkadasımızı dizip bütün itemleri kendimize almayacağız bir çok clanın yaptığı gibi. İtemler öncelik herkezin master açıldıktan sonra tamamen eşit şekilde pay edilecektir. Niye böyle birşey yazma gereği duydun derseniz bence clanların en büyük sorunu bu.
Konu altına yorum yaparak veya özel mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.
128.199.53.14:9990 buda ts. adresimiz geldiğinizde boş olabilr oyun başlayana kadar dandik oyunlar da takılıyoruz
EKİBİE KATILAN ARKADASLAR CUMA GUNU ERKENDEN TS'DE TOPLANALIM PTLER VS. AYARLANSIN SON DAKİKAYA BIRAKMAYALIM .
MMavisiMM / StyleOfSataN
anıl sakamısn laHayırdır hangi BandOfBrothers bu clan adı değişmişte alım yapılıyor
Kimse kafasına göre bişeyler yazmasın forumdan BandOfBrothers la alakası yok bu clanın
Th3C4nd3R / Angellady / StyleOfSataN / MMavisiMM / Loko / EmpoliArmani ve daha ismini tam bilmediklerim başlıyoruz. BandOfBrothers clanında oynadık Türkiye Cumhiriyeti clanı adı altında başlıyoruzArkadaşlar bu konudaki clanın orijinal Band Of Brothers ile bir alakası yok. Mehmet (MMaVisiMM) arkadaşımız clan arkadaşlarımızdan birisiydi.
MMaVisiMM arkadaşımız ile bir kaç kişinin kuracağı yeni clan olacak. Yanlış anlaşılmaları önlemek için yorum yazıyorum.
Kendilerine başarılar dilerim.
Mesajı okuyunca öyle anlaşılmıyo mehmet.Th3C4nd3R / Angellady / StyleOfSataN / MMavisiMM / Loko / EmpoliArmani ve daha ismini tam bilmediklerim başlıyoruz. BandOfBrothers clanında oynadık Türkiye Cumhiriyeti clanı adı altında başlıyoruz![]()
öle yazdım kanki satenöyle yazkardo o zaman BandOfBrothers bugsuz priesti olmadan oyuna başlamaz
![]()
yanlıs alıntı yaptımöle yazdım kanki satencan çalışıyo başlamaz sende diğer mykodan umut söledi işler varmış senin başlıcan mı başlamıcan mı başlarsan saten ayrı gayrmı oynucaz
![]()
Hayırdır bro Sizden değil miHayırdır hangi BandOfBrothers bu clan adı değişmişte alım yapılıyor
Kimse kafasına göre bişeyler yazmasın forumdan BandOfBrothers la alakası yok bu clanın
yanlıs anlasılma oldu duzelttik anılla sıkıntı yokHayırdır bro Sizden değil mi