COC Paketi mükemmel. Şansın varsa onu al çünkü aşırı hesaplı hediyelerine bakıldığı zamanOyuna solo başlıcam sizce hangi premiumu almalıyım?
COC şuanda en mükemmeli SWİCH de parasına göre çok iyi burasi TheMYKO kesinlikle alirsin. Platform çok kalabalik sürekli solo kalabilceğini düşünmüyorum.Paketi alırsam paramın karşılığını alırım yani solo oynasamda öyle mi diyorsunuz? (burda paramın karşılığı derken tl dönüşü falan kastetmiyorum eğlence anlamında)
uygun bir clan bulursam girerim tabiCOC şuanda en mükemmeli SWİCH de parasına göre çok iyi burasi TheMYKO kesinlikle alirsin. Platform çok kalabalik sürekli solo kalabilceğini düşünmüyorum.
1tane wariora ihtiyacim var online süresi yüksek, pus itemlerini karşiliyabilen ekip anlayişi barındıran düşünürsen ÖM ile yaş yada beklentilerini falan belirt dönüş yapayim arkadaşim.uygun bir clan bulursam girerim tabi![]()
ben okçu düşünüyordum da pus itemlerinden kastın nedir? scler falan mı?1tane wariora ihtiyacim var online süresi yüksek, pus itemlerini karşiliyabilen ekip anlayişi barındıran düşünürsen ÖM ile yaş yada beklentilerini falan belirt dönüş yapayim arkadaşim.