Merhaba AkınGaming Oyuncuları
Eski oyuncularımızın da hatırlayacağı gelişmiş Skull sistemini daha kolay hale getirildi
Bu sayede PK atıp elde ettiğiniz Skullar daha da değerli olacak. Ve verdiği özellikler bakımından tam anlamıyla yaptığınıza değecektir.
Nasıl yapılacağını tüm detaylarıyla aşağıda adım adım anlatacağım.
Shozin NPC’sine 999 adet Skull Of Spirit ve 3 adet Silver Bar verdiğinizde, karşılığında Skull Of Spirit [GOLD] elde edeceksiniz.
Skull Of Spirit [GOLD]
Shozin NPC’sine 999 adet Skull Of Spirit, 1 adet Skull Of Spirit [Gold] ve 5 adet Silver Bar verdiğinizde, karşılığında Skull Of Spirit [Plat] elde edeceksiniz.
Skull Of Spirit [PLATINUM]
Shozin NPC’sine 999 adet Skull Of Spirit, 1 adet Skull Of Spirit [PLATINUM] ve 1 Adet GoldBar verdiğinizde, karşılığında Skull Of Spirit [DIAMOND] elde edeceksiniz.
Skull Of Spirit [DIAMOND]
Eski oyuncularımızın da hatırlayacağı gelişmiş Skull sistemini daha kolay hale getirildi
Bu sayede PK atıp elde ettiğiniz Skullar daha da değerli olacak. Ve verdiği özellikler bakımından tam anlamıyla yaptığınıza değecektir.
Nasıl yapılacağını tüm detaylarıyla aşağıda adım adım anlatacağım.Shozin NPC’sine 999 adet Skull Of Spirit ve 3 adet Silver Bar verdiğinizde, karşılığında Skull Of Spirit [GOLD] elde edeceksiniz.
Skull Of Spirit [GOLD]
Shozin NPC’sine 999 adet Skull Of Spirit, 1 adet Skull Of Spirit [Gold] ve 5 adet Silver Bar verdiğinizde, karşılığında Skull Of Spirit [Plat] elde edeceksiniz.
Skull Of Spirit [PLATINUM]
Shozin NPC’sine 999 adet Skull Of Spirit, 1 adet Skull Of Spirit [PLATINUM] ve 1 Adet GoldBar verdiğinizde, karşılığında Skull Of Spirit [DIAMOND] elde edeceksiniz.
Skull Of Spirit [DIAMOND]