R
58 dakika taşı tutmanın önemi olduğunu zannetmiyorum önemli olan son dakika zatensen 58 dakka kale tut sonra gel böyle bir şey yap oldumu Brothers kardeş
krallık seçimlerine geçen serverlara göre farklı bir sistem geldi ve eğlenceli bir hal aldı bunun zevkini yaşamak varken bu tarz gereksiz söylemler can sıkıyor açıkcası@RihannastyI metoru sevmem ama şu şekilde rakipleşmek yanlış değilmi arkadaşlar iyi olan kazansın tbl ve ya değil aday sonuçta bunun sizi ilgilendiren bir durum olduğunuda düşünmüyorum
Rakipleşmeye fitne fesat sokmamak lazım
çözüm basit dostum muhattap olmıcaksınkrallık seçimlerine geçen serverlara göre farklı bir sistem geldi ve eğlenceli bir hal aldı bunun zevkini yaşamak varken bu tarz gereksiz söylemler can sıkıyor açıkcası
muhattap olabileceğim bir seviyede değiller zaten mantıklı postların için teşekkürlerçözüm basit dostum muhattap olmıcaksın![]()
sen dur bi kardeş daha geçen sw geldin eski abilereydi mesajım58 dakika taşı tutmanın önemi olduğunu zannetmiyorum önemli olan son dakika zaten![]()
seviyen neyse ordan yürüyelim canımmuhattap olabileceğim bir seviyede değiller zaten mantıklı postların için teşekkürler