iyi yapmısın vs gibi gelip vs lere karısmaya devam et sen sahtekar herifler hahaha2.700 manalı party heal priesti görünce bende videoyu kapattım![]()
kardeşim ya o olay vs değildi bi kere sarahvespucci nicki arkadaşımız chaosa yetişmek için elindeki iteme posion basmamıştı vs olarak algılamayalım planlı bişey değildi yani videoda size öyle yansıtmış ama bakış açınızı biraz değiştirmeniz gerekiyoriyi yapmısın vs gibi gelip vs lere karısmaya devam et sen sahtekar herifler hahaha![]()
@Kojiro . he is the game administrator. he can help you.can someone explain to me how I can recharge kc soy de peru
boş yapma - Patria2.700 manalı party heal priesti görünce bende videoyu kapattım![]()
buraya bu videoyu yüklüyosan iyisiyle kötüsüyle bütün yorumları kabul ederek yüklüyosun ben sadece izlemeyip kapattığımı belirttim party heal oynayan priestler biraz int verirki 2 toplu healinide mana basmadan kullanabilmek için o partyde senin yüzünden ölen adamlar var dostumboş yapma - Patria
boş yapmaya devam ediyosun dostum - Patriaburaya bu videoyu yüklüyosan iyisiyle kötüsüyle bütün yorumları kabul ederek yüklüyosun ben sadece izlemeyip kapattığımı belirttim party heal oynayan priestler biraz int verirki 2 toplu healinide mana basmadan kullanabilmek için o partyde senin yüzünden ölen adamlar var dostum
960 heal canı 3k olan okçuların dışında kimseye yaramaz. magelerin arasında dolaştığımız ve ilk 10k tuttuğum için mana-hp dengesini iyi ayarlamak gerekiyordu. en makul denge buydu.buraya bu videoyu yüklüyosan iyisiyle kötüsüyle bütün yorumları kabul ederek yüklüyosun ben sadece izlemeyip kapattığımı belirttim party heal oynayan priestler biraz int verirki 2 toplu healinide mana basmadan kullanabilmek için o partyde senin yüzünden ölen adamlar var dostum
2.700 manalı party heal priesti görünce bende videoyu kapattım![]()
böle priestle melee oynadığını sanarsın, yollim bizim priestleri sana 2 günlüğüne oyun oynayın biraz bunedir yavarkadaşlar yanlış anladınız herhalde. eleştiriye açık olan videodur. neyi nasıl oynayacağımızı sizden öğrenecek değiliz.