Yanlış hatırlamıyorsam bi ara kapısı çaldı komutcu arkadaşımızın kapıyı acmaya gitti geldiİyi Seyirler.
kanka sonuna kadar atsam 70dk sürerdi videoKankam şu clan vsleri sonuna kadar atsaydın keşke![]()
Bu olay Makro ya bağlı bir şey olsaydı inan bütün herkes bir yerlere gelirdi takım yani ekip işi dostum bu olay + olarak seninde bu makro kullanma imkanın var buyur kullan sende video çek ama yapamazsın çünkü senin olayın oyun playerlik vs değil boş konuşup prim yapmak olan şey sen aynı yerinde sekmeye devam biz ileriye doğru koşmaya devam video güzel olmuş kardeşim çekemeyen yol alsın.şu serverda borntokillde sende macroyla video cekip kendinizi oyuncu sanıp atıyorsunuz ya cok gülüyorum![]()
Bu olay Makro ya bağlı bir şey olsaydı inan bütün herkes bir yerlere gelirdi takım yani ekip işi dostum bu olay + olarak seninde bu makro kullanma imkanın var buyur kullan sende video çek ama yapamazsın çünkü senin olayın oyun playerlik vs değil boş konuşup prim yapmak olan şey sen aynı yerinde sekmeye devam biz ileriye doğru koşmaya devam video güzel olmuş kardeşim çekemeyen yol alsın.
Hayattaki tek başarısı oyun olan bir adamın bu sözleri beni ne kadarda üzdü bilememBu olay Makro ya bağlı bir şey olsaydı inan bütün herkes bir yerlere gelirdi takım yani ekip işi dostum bu olay + olarak seninde bu makro kullanma imkanın var buyur kullan sende video çek ama yapamazsın çünkü senin olayın oyun playerlik vs değil boş konuşup prim yapmak olan şey sen aynı yerinde sekmeye devam biz ileriye doğru koşmaya devam video güzel olmuş kardeşim çekemeyen yol alsın.
Sen bir hiçsin burada ağlama klandan atılan bir cc heal atmaktan aciz boş bir veletsin gül ama bana değil kendi haline sekmeye devam ediyorsun her zaman aynı yerde sen beni yerden yere vurmayı bırak o server hatırlayanlar iyi bilir beni görünce Town atıyordun 2 video koydum istersen 10 video daha atarım npt olmaya devam et + olarak konunun DiDi ile hiç bir alakası yok aramıza girip kendi hiçliğini bastırma npt olan boş insansın yol al şimdi kendin gibi kolsuzların arasına.Hayattaki tek başarısı oyun olan bir adamın bu sözleri beni ne kadarda üzdü bilememOyunun her saniyesinde video açık gezseydim ki sende cok iyi bilirsin ekibi toplayipo geldiğimde 3 farklı party yapmana rağmen seni yerden yere vurduğumuzu sen daha iyi bilirsin komutu verende ahmet @DiDi idi. Onlarıda random party yakalayıp 10 senedir oynadıgın ekibinle kesip marifetmiş gibi videolamışsın
Bak aslan parçası bu oyunun orjinali olan uskoda senin gibi makroyla oynayanlar direk ban yiyor(kalk siktir git burdan lamer diyorlar) sen ancak böyle 1 aylık pvplerde yol aldığını koşturduğunu büyük başarılar elde ettiğini düşün..
Sen bir hiçsin burada ağlama klandan atılan bir cc heal atmaktan aciz boş bir veletsin gül ama bana değil kendi haline sekmeye devam ediyorsun her zaman aynı yerde sen beni yerden yere vurmayı bırak o server hatırlayanlar iyi bilir beni görünce Town atıyordun 2 video koydum istersen 10 video daha atarım npt olmaya devam et + olarak konunun DiDi ile hiç bir alakası yok aramıza girip kendi hiçliğini bastırma npt olan boş insansın yol al şimdi kendin gibi kolsuzların arasına.
Dip Not
Hayattaki tek başarım oyun değil senin gibi aptalları npt edip video çekiyorum sonuç olarak forumda işte böyle ağlıyorsun gözünün yaşını silmek için başka yere git burası TheMYKO ağlama duvarı değil.
Cevap olarak bir söz bulamamanı anlıyorum çünkü dediklerim A-Z doğru şimdi yol al insanlara bir laf ederken dikkatli olmayı öğren klandan atılıp kesildiğin video böyle önüne koyarlar yorumlarda gülersin ama içinden ağlamaya devam edersin acıyorum bu kadar vakit geçirim hiç bir yere gelememene yok her şeyin oyun falan diyorsun o zaman bu forumda işin ne senin ?yürü len hadi domates kelime dağarcığı bile oyundan ibaret npt video cekmek ağlamak daha muhattab olmucam sunu iyi bilirsin sen okcu novalıyoken ben o serverda 2 v 8 yapiyodum. Ekip gelincede yerden yere vurulduğu kesintisiz 6-7 saat kesildiğini çok iyi hatırlarsın.