MartinIvanoV
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
şu user sayısı varken para kasma slotları ezik kaynıyorken slotlat doluyken 60 kill yapamıyorsan bırak oynama
Yahu ne problemlisiniz arkadaş, tutup da itemi invetoryinizemi koyalim.. En üstteki ile yarişamayacak durumdaysan , yarişmaya calişmayin ve sadece onlarla yarişmak istediğiniz içinde kafaniza göre arz ve taleplerde bulunmayın.oyunun sistemi= sağlamsan iyice sağlam ol.
eziksen npt olmaya devam
cz de o kadar kill alacak adam zatten bellidir.
bide shardla ödüllendirmek sen ilah ol demekten başka bişe değil.
deathmatch event de aynı. sağlam timler belli zaten. deathmatch de de sürekli onlar kazanıyor.
adam zaten sağlam. bdw de karşıya gelince tüm parti ağlıyo direk.
bide eventlerle adamı hayvana dönüştürüyosunuz.
tabi şimdi tuzu kuru olanlar cıkacak laga luga yapacak onlarıda anlıyorum. bende o timlerde olsam bende kaynaklarımın kesilmesini istemem.
haha adamsın kojiro o güçlü clanları getir karsıma tek tek amaYahu ne problemlisiniz arkadaş, tutup da itemi invetoryinizemi koyalim.. En üstteki ile yarişamayacak durumdaysan , yarişmaya calişmayin ve sadece onlarla yarişmak istediğiniz içinde kafaniza göre arz ve taleplerde bulunmayın.
Onlarin ekibi var bizim yok birde size ekibi biz mi yaraticaz ? Ne yapalim simdi pus'a ekip scroll mu ekleyelim ?
Güçlü olan daha güçlü oluyor , hayır efendim maalesef öyle birşey yok! Clanlar ile solo oyuncular arasinda büyük bir fark yok. Su MYKO tarihinin en iyi sunucusunda oynuyorsunuz hala mizmizlaniyorsunuz, böyle yapacaksaniz MYKO oynamayin arkadaş.
19xx piyasası fena şuan TheMYKO içn sıkıntı19xx lazım buraya![]()
bana her yol paris ama farm olarak 19xx ler efsane zevkli. TheMYKO girse sadece ismiyle o piyasayı alt üst eder.19xx piyasası fena şuan TheMYKO içn sıkıntı) myko iyi değilmi
![]()
Kafama göre talepte bulunmadim. Eurosta yapilan sey burada yapilmadi. Naria burada ağladı diye mi bu sunucuda böyle yapıld? bir tane daha pri vardi int priler söyle böyle diyen biri.. Eurosta sürekli Solo aciliyordu sen de biliyorsun @Kojiro millet sikayet etti diye bunu sen yapmistin. Burada party olmasin da demedim neden solo acilmiyor dedim. 5-6 kez party ile acildiysa sadece 1 kere solo görev gördüm bu sunucuda inkar edemezsin bunu da.Yahu ne problemlisiniz arkadaş, tutup da itemi invetoryinizemi koyalim.. En üstteki ile yarişamayacak durumdaysan , yarişmaya calişmayin ve sadece onlarla yarişmak istediğiniz içinde kafaniza göre arz ve taleplerde bulunmayın.
Sen de farkli bir kafadasinşu user sayısı varken para kasma slotları ezik kaynıyorken slotlat doluyken 60 kill yapamıyorsan bırak oynama
O etlikteki odul sadece 1 kisiye veriyor, hic kimse cozemedimi daha bu cr etkinligini?race eventta ödüllerin raptor shard olması kadar saçma bişey yok onların iptal olması lazım 2 party bitirse o görevi ne kadar item gircek servera adalet mi bu saçma sapan eventlar yapıyor. Aşırıya kaçan şeyleri az düşünüp yapmaması lazım da neyse![]()
ben bize ekip ekleyin bize ekip verin bizim ekibimiz yok diye ağlamadım burda. zaten ekibi olanlar TL yatıranlar güçlü birde eventlerle onları güçlendirmek hakmı ? hangi solo ezik oyuncu burda eventlerle bişey kazanmış. varsada sağlam ekipli takımlara göre %5 oranı yoktur. oyun içi aktiviteler oyunda zaten sağlam kesimin işine geliyor. tekrar söylüyorum herkes oraya çekiyor. günde 15-20 saat online 8-10 arkadaşım yok diye ağlamıyorum. oyundaki aktivitelerle oyundaki ekipliler besleniyor iyice. ve aradaki fark uçuyor. ve ne hikmetse hep aynı takımlar her serverde.Yahu ne problemlisiniz arkadaş, tutup da itemi invetoryinizemi koyalim.. En üstteki ile yarişamayacak durumdaysan , yarişmaya calişmayin ve sadece onlarla yarişmak istediğiniz içinde kafaniza göre arz ve taleplerde bulunmayın.
Onlarin ekibi var bizim yok birde size ekibi biz mi yaraticaz ? Ne yapalim simdi pus'a ekip scroll mu ekleyelim ?
Güçlü olan daha güçlü oluyor , hayır efendim maalesef öyle birşey yok! Clanlar ile solo oyuncular arasinda büyük bir fark yok. Su MYKO tarihinin en iyi sunucusunda oynuyorsunuz hala mizmizlaniyorsunuz, böyle yapacaksaniz MYKO oynamayin arkadaş.