Party race event

AKINGAMİNG | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
AKINGAMING CYPHER MYKO PvP Server of all time
Are you ready to
New Sunucu "Cypher" 17 Ocak'ta Official Olarak Sizlerle! ⏰ Saat: 22:00 (GMT+3)

MartinIvanoV

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
604
178
158,363,700
1,933
şu user sayısı varken para kasma slotları ezik kaynıyorken slotlat doluyken 60 kill yapamıyorsan bırak oynama

ret8Software

Administrator
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
2,926
6,016
312,087,600
1,025,877
oyunun sistemi= sağlamsan iyice sağlam ol.
eziksen npt olmaya devam
cz de o kadar kill alacak adam zatten bellidir.
bide shardla ödüllendirmek sen ilah ol demekten başka bişe değil.
deathmatch event de aynı. sağlam timler belli zaten. deathmatch de de sürekli onlar kazanıyor.
adam zaten sağlam. bdw de karşıya gelince tüm parti ağlıyo direk.
bide eventlerle adamı hayvana dönüştürüyosunuz.
tabi şimdi tuzu kuru olanlar cıkacak laga luga yapacak onlarıda anlıyorum. bende o timlerde olsam bende kaynaklarımın kesilmesini istemem.
Yahu ne problemlisiniz arkadaş, tutup da itemi invetoryinizemi koyalim.. En üstteki ile yarişamayacak durumdaysan , yarişmaya calişmayin ve sadece onlarla yarişmak istediğiniz içinde kafaniza göre arz ve taleplerde bulunmayın.

Onlarin ekibi var bizim yok birde size ekibi biz mi yaraticaz ? Ne yapalim simdi pus'a ekip scroll mu ekleyelim ?
Güçlü olan daha güçlü oluyor , hayır efendim maalesef öyle birşey yok! Clanlar ile solo oyuncular arasinda büyük bir fark yok. Su MYKO tarihinin en iyi sunucusunda oynuyorsunuz hala mizmizlaniyorsunuz, böyle yapacaksaniz MYKO oynamayin arkadaş.

lJunnTheOnuRl

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Apr 29, 2015
262
50
87,850,950
1,530
Yahu ne problemlisiniz arkadaş, tutup da itemi invetoryinizemi koyalim.. En üstteki ile yarişamayacak durumdaysan , yarişmaya calişmayin ve sadece onlarla yarişmak istediğiniz içinde kafaniza göre arz ve taleplerde bulunmayın.

Onlarin ekibi var bizim yok birde size ekibi biz mi yaraticaz ? Ne yapalim simdi pus'a ekip scroll mu ekleyelim ?
Güçlü olan daha güçlü oluyor , hayır efendim maalesef öyle birşey yok! Clanlar ile solo oyuncular arasinda büyük bir fark yok. Su MYKO tarihinin en iyi sunucusunda oynuyorsunuz hala mizmizlaniyorsunuz, böyle yapacaksaniz MYKO oynamayin arkadaş.
haha adamsın kojiro o güçlü clanları getir karsıma tek tek ama :D şuana kadar hiç bir TheMYKOda clanla başlamadım BrotherHooD kurar oyunuma bakarm

disloyal

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
315
155
99,755,700
1,812
19xx lazım buraya :D

disloyal

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
315
155
99,755,700
1,812
19xx piyasası fena şuan TheMYKO içn sıkıntı :)) myko iyi değilmi :D
bana her yol paris ama farm olarak 19xx ler efsane zevkli. TheMYKO girse sadece ismiyle o piyasayı alt üst eder.

SiriuS

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 23, 2015
36
3
78,205,050
117
bence siz nasıl item kolay gelir onun peşindesiniz şuan verilen ayar gayet iyi bırakında itemler direk düşmesin piyasaya

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
634
365
233,943,600
5,605
Kafama göre talepte bulunmadim. Eurosta yapilan sey burada yapilmadi. Naria burada ağladı diye mi bu sunucuda böyle yapıld? bir tane daha pri vardi int priler söyle böyle diyen biri.. Eurosta sürekli Solo aciliyordu sen de biliyorsun @Kojiro millet sikayet etti diye bunu sen yapmistin. Burada party olmasin da demedim neden solo acilmiyor dedim. 5-6 kez party ile acildiysa sadece 1 kere solo görev gördüm bu sunucuda inkar edemezsin bunu da.

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
634
365
233,943,600
5,605
şu user sayısı varken para kasma slotları ezik kaynıyorken slotlat doluyken 60 kill yapamıyorsan bırak oynama
Sen de farkli bir kafadasin :D Bana özel değil bu. Kimse yapamadi görevi.

Archangell

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 26, 2015
11
7
78,021,900
56
tuzu kuru olan laga luga yapanlar çıktı dediğim gibi.
serverin 3. günü raptorları shardları taktınız zaten eyvallah diyoruz emeğiniz. zaten söylüyosun raptorumuz shardımız var diye. bizde diyoruzki tamam yapsın taksında bide eventlerle arayı iyice açmak mantıksız.
malesef bizim sizin gibi hayatsız arkadaşlarımız yok çalışan var işi gücü olan var evli olan var.akşamdan akşama oyuna girmeylede burdaki herkes biliyorki bi halt olmaz. eventler abartı bariz bi hayatsız TL ci grup var her serverde onlar bariz ezip geçiyolar. bizde diyoruzki oyunu sağlamlara değilde eziklere destek sağlayacak şekilde ayarlayın
de işte 300-400 ravende 1 md drop alamadık biz solocular.
boş gelmişsiniz boş gidiyosunuz fln. ortalama 12 saat online süresi olanlar burda insanlara boş diyor yazık :)

MvMl

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jun 11, 2015
3
0
78,021,900
6

MvMl

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jun 11, 2015
3
0
78,021,900
6
+++++++++++++++++

SteveMiller

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 31, 2014
51
4
78,205,050
140
race eventta ödüllerin raptor shard olması kadar saçma bişey yok onların iptal olması lazım 2 party bitirse o görevi ne kadar item gircek servera adalet mi bu saçma sapan eventlar yapıyor. Aşırıya kaçan şeyleri az düşünüp yapmaması lazım da neyse :)

ret8Software

Administrator
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
2,926
6,016
312,087,600
1,025,877
race eventta ödüllerin raptor shard olması kadar saçma bişey yok onların iptal olması lazım 2 party bitirse o görevi ne kadar item gircek servera adalet mi bu saçma sapan eventlar yapıyor. Aşırıya kaçan şeyleri az düşünüp yapmaması lazım da neyse :)
O etlikteki odul sadece 1 kisiye veriyor, hic kimse cozemedimi daha bu cr etkinligini?

Archangell

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 26, 2015
11
7
78,021,900
56

ben bize ekip ekleyin bize ekip verin bizim ekibimiz yok diye ağlamadım burda. zaten ekibi olanlar TL yatıranlar güçlü birde eventlerle onları güçlendirmek hakmı ? hangi solo ezik oyuncu burda eventlerle bişey kazanmış. varsada sağlam ekipli takımlara göre %5 oranı yoktur. oyun içi aktiviteler oyunda zaten sağlam kesimin işine geliyor. tekrar söylüyorum herkes oraya çekiyor. günde 15-20 saat online 8-10 arkadaşım yok diye ağlamıyorum. oyundaki aktivitelerle oyundaki ekipliler besleniyor iyice. ve aradaki fark uçuyor. ve ne hikmetse hep aynı takımlar her serverde.
sadece 3 kere bdw de karşı takıma zuzu veya kgglerden eleman geldi diye direk afk olanları gördüm. adamlar ztn eziyo sen bide deathmatch yap bide race event yap yine onlarda eee noolcak. tutupta itemi inventorye koy veya bana destek ol demiyorum hep lafı oraya çekiyo bu tuzu kuru olanlar ve işine gelenler.