JELLYBONDAN SEBEP BERABER BAŞLADIĞIMIZ VE JELLYBON''UN İKİZİ OLAN SELAMINALEYKUM NİCKLİ KARAKTERSİZ 3 KURUŞLUK İTEMLERİ ÇALIP İNSANLIĞINA FİYAT BİÇMİŞTİR. ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ, BİLSEYDİK DAHA ÖNCE İTEMLE TEST EDERDİK. UZAK DURUNUZ.
Sizde başka bir adamın itemini caldiniz. Etme bulma dünyası işte ne yapacaksın iyi olmuşJELLYBONDAN SEBEP BERABER BAŞLADIĞIMIZ VE JELLYBON''UN İKİZİ OLAN SELAMINALEYKUM NİCKLİ KARAKTERSİZ 3 KURUŞLUK İTEMLERİ ÇALIP İNSANLIĞINA FİYAT BİÇMİŞTİR. ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ, BİLSEYDİK DAHA ÖNCE İTEMLE TEST EDERDİK. UZAK DURUNUZ.
kim o adam abi ?Sizde başka bir adamın itemini caldiniz. Etme bulma dünyası işte ne yapacaksın iyi olmuş
ozan kardeş nerdesin112 priest adamın elf belt'ini çaldınız hakkımız olan şeyi geri aldık teşekkürler![]()
:FFFFFFAS:ASDFA dünyaları çalsanda bir kolun eksik moruk112 priest adamın elf belt'ini çaldınız hakkımız olan şeyi geri aldık teşekkürler![]()
ee sende vermezsen payımı ne farkın kalır ozan?hadi şimdi konus hırsız aslan talip verdik diyosunuz adam burda millet görsün igoogle clanı hırsızlıgını
iyide lupus ve raptor ve mdlerde chitinlerde vardım bu dropalrın hepsi sende değilmi ozan?kardeş ben hakkım olan payımı aldım egerki böle hırsız muamelesı yapmasalardı seni gene kendim görürdüm yok önce senın payını versınler söz alınca kendımde vericem utansınlar diye
Bütün itemleri almışsın hala hak mal diyorsun aptal **. Yerinde olsam insan içine çıkamam.kardeş ben hakkım olan payımı aldım egerki böle hırsız muamelesı yapmasalardı seni gene kendim görürdüm yok önce senın payını versınler söz alınca kendımde vericem utansınlar diye