>BORNTOKILL<
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
herşeyi anladık da neden NPT ?bazı arkadaşlar oyunu iyi oynadığını zannediyor ama lafta kalıyor buda burda kanıt olarak kalsın saygılar....View attachment 2205
Benin konuyla bu paylaşmış olduğun SS ne alakası var anlamadım ?bazı arkadaşlar oyunu iyi oynadığını zannediyor ama lafta kalıyor buda burda kanıt olarak kalsın saygılar....View attachment 2205
Sıkıntılı galiba ya da egomanyak kendileri efenimBenin konuyla bu paylaşmış olduğun SS ne alakası var anlamadım ?![]()
Demek ki zamanında canını fazla yakmışım ki biraz içerlenmişsin. Seni ciddiye almamı bekliyorsan yanılıyorsun, böyle saçma şeyler için ss alma ihtiyacı duymuyorum. O iki kareyi çerçevelettir ve yorganın altında ona bakarak sevinmeye devam et. Mutluluk hormanların gelişir belki.bazı arkadaşlar oyunu iyi oynadığını zannediyor ama lafta kalıyor buda burda kanıt olarak kalsın saygılar....View attachment 2205
sen benim canımı yakacak kadar olmadın daha. sen benim sadece sinirimi bozuyosun nedenide maradonda saçma sapan konuşman ws ye gelmeye götün yemiyor seni ben çok kestim saçmalıklarıyla milleti kandırmanDemek ki zamanında canını fazla yakmışım ki biraz içerlenmişsin. Seni ciddiye almamı bekliyorsan yanılıyorsun, böyle saçma şeyler için ss alma ihtiyacı duymuyorum. O iki kareyi çerçevelettir ve yorganın altında ona bakarak sevinmeye devam et. Mutluluk hormanların gelişir belki.