bunun kesinlikle tartışmaya açılması gerekiyor. server başında da yazdım. abi clanlar vasıfsız bi priest alıyor adam spamlayarak tüm evreni dolaşıyor. yeni türkiye'de böyle şeylere yer olmaması lazım.
neden kalkması istediğini tahmin edebiliyorum ama oyunun içeriğinde olan bir skillin kalkmasını istemen saçmarihanna bildiğim şeyleri yazmışsın. ama neden kalkması ya da neden kalkmaması gerektiğini yazmamışsın.
Kalkmak değilde, cd gelebilir. Doğmatik kafadaki kişiler pek sağlıklı düşünemiyorlar zaten. Light Kitlenmesi yıllardır olan birşeydi ama kalktı, CC'ye de CD gelebilir.Kesinlikle katılıyorum neden mi ? Asırlardır bu oyunda olan okcunun LR skili neden kalktıysa o da oyüzden kalkmalı![]()
kolaya kaçmamak toplu cc ile dolaşmak mı sence?Neden her şeyin kolayına kaçıyorsunuz, ne kadar saçmalıyorsunuz
Peki sen bunu senin partinde toplu cc olmadığı için mi söylüyorsun ?kolaya kaçmak toplu cc ile dolaşmak mı sence?
ben zaten tek takılıyorum dostum partim yok. belli ki sen de 4 warrior 3 pri 1 mage ekolündensin.Peki sen bunu senin partinde toplu cc olmadığı için mi söylüyorsun ?
Yok ben oynamıyorum bu serverda ama kısaca saçmalık bu olayben zaten tek takılıyorum dostum partim yok. belli ki sen de 4 warrior 3 pri 1 mage ekolündensin.
80 patchi bekle, 3 priest gezemeyecek kimsebunun kesinlikle tartışmaya açılması gerekiyor. server başında da yazdım. abi clanlar vasıfsız bi priest alıyor adam spamlayarak tüm evreni dolaşıyor. yeni türkiye'de böyle şeylere yer olmaması lazım.