Bir tane örnek ver . Veremezsen validenin kulakları cınlasınServer kaşarısınız oynamadıgınız zamanında tokatlamadıgınız adam mı kaldıben tüm cigersizleri iyi tanırım
![]()
Bir tane örnek ver . Veremezsen validenin kulakları cınlasınServer kaşarısınız oynamadıgınız zamanında tokatlamadıgınız adam mı kaldıben tüm cigersizleri iyi tanırım
![]()
Öyle bir şey hatırlamıyorum eğer dediyse hırsızlıktan değil clanda bizimle oynayan bir piçin hile kullanması ve bizimde bundan yararlanmamızdır. Elinizde her hangi bir kanıt örnek yokken insanları boş yere karalamayı bırakın . Burası oyun platformu bileginiz yetiyorsa bunu oyun içinde gösterin . Server kapalıyken çamur atmayı bırakınKojiro bir daha serverlarıma giremeyeceksin demişti yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? @Kojiro
BerryAllen kankanla birlikte clan droplarını takıyoruz ayagına sattıgınız zamanları çabuk unuttun galibaBir tane örnek ver . Veremezsen validenin kulakları cınlasın
Yok olum olayın kahramanlarının arasında ben bile yokum şu video geliyor şu. Aklımda kalmış no polemik ama canoBana daha çok ağlayan ZuZu'nun karşısında yatalak olanlar gibi geliyor ama bilemiyorum
Lan sen nasıl bir mal nasıl bir hayalpresttsin agzmi çok kötü bozdrcan aq ezik amelesi oskodada mal mal gezyordun burda da aynı şekilde olacaksın hırsızın ve inkar ediyorsun mrszuzu dediğin adamla defalarca takıldım beraber oynadım smdi senin gibi hırsız malın sözüne inanacak demi sktr git cekemiyormusum bide hayatında ilk kez myko oynadın belkide kimsinde cekemicem seni item çalmaktan milletin hakkını yemekten öteye gidemiceksinBu Clanı pek tanımasamda Gnol nicki KnightOnlineArea.net in eski admini nicki ve ZuZu da bir çok MyKOda denk geldiğim bir nick sanırım fakat
JeromeFlynn_ Joes KenRoss Bu tarz insanlar bizim gibi insanları çekemedikleri için iftiralar atmaya her zaman forum üzerinden ve oyun içerisinden devam edeceklerdir neden mi ? Çünkü ezilmeyi kimse sevmez. Bu insanlar benim üzerimede iftira atmışlardır. Bunların söylediklerini dikkate almayınız. Zaten gerekli açıklamayı KilledByKadox Kadir abimiz https://forum.my-ko.org/threads/normender-vs-sansarsalvo.8078/ üzerinde yapmıştır. Kendisi gerek USKO ve gerek MyKOda kendini kanıtlamış referansları sağlamdır. Bu tarz oyuncular yeni yeni myko piyasasında türemiş usko bile oynamamış pvpde tutunmaya çalışan farklı sunucudan kalan 1 adet RoL ün hesabını yapan yam yam tiplerdir tahminimce aldırış etmeyiniz.
Server adminiymişim ajlsdfhkjahsdfkjahsdkjfhaskjdfhakjsdfhkjas çıldırıyorum @izmariT @itachi @morbİdangel__ @mrszuzu4Bu Clanı pek tanımasamda Gnol nicki KnightOnlineArea.net in eski admini nicki ve ZuZu da bir çok MyKOda denk geldiğim bir nick sanırım fakat
JeromeFlynn_ Joes KenRoss Bu tarz insanlar bizim gibi insanları çekemedikleri için iftiralar atmaya her zaman forum üzerinden ve oyun içerisinden devam edeceklerdir neden mi ? Çünkü ezilmeyi kimse sevmez. Bu insanlar benim üzerimede iftira atmışlardır. Bunların söylediklerini dikkate almayınız. Zaten gerekli açıklamayı KilledByKadox Kadir abimiz https://forum.my-ko.org/threads/normender-vs-sansarsalvo.8078/ üzerinde yapmıştır. Kendisi gerek USKO ve gerek MyKOda kendini kanıtlamış referansları sağlamdır. Bu tarz oyuncular yeni yeni myko piyasasında türemiş usko bile oynamamış pvpde tutunmaya çalışan farklı sunucudan kalan 1 adet RoL ün hesabını yapan yam yam tiplerdir tahminimce aldırış etmeyiniz.
Bu burda size yalakalik yapmaya çalışıp guya sizi tanidigini soylemeye calismis bana sallamış ama mal amele olduğundan yalakalik yapacağı cümleleri bile iyi seçemiyor karşıdaki sallamismi yalamismi anlamıyor onemsenecek bir mal degil boyle bos yorumlar atyor isteServer adminiymişim ajlsdfhkjahsdfkjahsdkjfhaskjdfhakjsdfhkjas çıldırıyorum @izmariT @itachi @morbİdangel__ @mrszuzu4
Bu arada serverdaki nickini söyle kcsine vs atalım uskodada pvpdede her yerde tutunabilen biriyimdir. Senin gibi bazı şeyleri kıçından atıp boş muhabbet yapıcak insan değilim. 8 Yıldır TheMYKO oynarım burda gelmiş yeni yetmeler bize sallıyor güldürüyorsunuz beni. Oyunda pm at kafana vurayım.
Videoda ben yokum ama bende çok gülmüştüm ahahhaYok olum olayın kahramanlarının arasında ben bile yokum şu video geliyor şu. Aklımda kalmış no polemik ama cano
Server adminiymişim ajlsdfhkjahsdfkjahsdkjfhaskjdfhakjsdfhkjas çıldırıyorum @izmariT @itachi @morbİdangel__ @mrszuzu4
Re açtın bizi neden çağırmadın görev md sinin gözü kör olsun
Bu arada serverdaki nickini söyle kcsine vs atalım uskodada pvpdede her yerde tutunabilen biriyimdir. Senin gibi bazı şeyleri kıçından atıp boş muhabbet yapıcak insan değilim. 8 Yıldır TheMYKO oynarım burda gelmiş yeni yetmeler bize sallıyor güldürüyorsunuz beni. Oyunda pm at kafana vurayım.
https://i.hizliresim.com/bLPOkn.jpg
https://hizliresim.com/XEZn9O
Bak bunlarda nerelerdenmiş
arkadaş beni yanlış anladı işte ona üzüldüm güzel video buVideoda ben yokum ama bende çok gülmüştüm ahahha
Dediğim gibi örnek veremedin o yüzden validenin kulaklarını çınlattımBerryAllen kankanla birlikte clan droplarını takıyoruz ayagına sattıgınız zamanları çabuk unuttun galibaben unutmam
![]()
alkışlıyorum başkanServer kaşarısınız oynamadıgınız zamanında tokatlamadıgınız adam mı kaldıben tüm cigersizleri iyi tanırım
![]()
abi bunlar senin döndüğün yollara yeni çıkmıslar şacmalıyolar burda fakir tl ile okutucak enayi arıyolar :9 boşver dayıBu burda size yalakalik yapmaya çalışıp guya sizi tanidigini soylemeye calismis bana sallamış ama mal amele olduğundan yalakalik yapacağı cümleleri bile iyi seçemiyor karşıdaki sallamismi yalamismi anlamıyor onemsenecek bir mal degil boyle bos yorumlar atyor iste![]()
Lan sen kimsin de millete laf söylüyorsun. Normender kim amk gören duyan var mi ? @BarneyROSSSS seni niye cekemesin. Ne kadar taniniyorsun neler yaptin simdiye kadarBu Clanı pek tanımasamda Gnol nicki KnightOnlineArea.net in eski admini nicki ve ZuZu da bir çok MyKOda denk geldiğim bir nick sanırım fakat
başlatma lan kadir abinden.Bu Clanı pek tanımasamda Gnol nicki KnightOnlineArea.net in eski admini nicki ve ZuZu da bir çok MyKOda denk geldiğim bir nick sanırım fakat