50 kisi ortak karariniz mi eslant boss muhabbetindeki dusunceniz?isterse 50 kişi girer chara bundan kime ne ?
ft konusuna gelince random aliyo belki 1 gbyi hiç etmek istemişimdir. Tutulma bence bunlara, bu ara baya gb satan var onların peşine düş.
50 kisi ortak karariniz mi eslant boss muhabbetindeki dusunceniz?isterse 50 kişi girer chara bundan kime ne ?
ft konusuna gelince random aliyo belki 1 gbyi hiç etmek istemişimdir. Tutulma bence bunlara, bu ara baya gb satan var onların peşine düş.
dün cok saglam 8 kişiydik boss alamadık % atan asasında şansı oluyor abyss fire atan mageninde ..Sağlam clanların tam çıkacağı saat ve yerde 8 kişi bekleyip,eslant bosslarını kesip geri town atmaları birşey katmaz cz' ye
En kısa zamanda normal bosslar gibi random yer, random zaman yapılcağına inanıyorum bende ki, kesmek isteyen gidip dönsün bowlda
Vurdu gol oldu .Fikrini sormadim sana , sen FT de milleti yatirmaya devam. Herkes sizin gibi bir karakteri 5 kisi oynamiyor..
Yani.. sakalım da var ama =) geç ama güzel bir gelişme. Bana laf atan ağlama diyen kekolar gidip bu yorumu beğenmişler ne yalak adamlarsınız ya. Aynı şeyi ben söylemiştim geçen senelerde bir ton tantana yapmıştınız. =)Random olayi biraz sıkıntıda şuanda, en kisa sürede random hale getireceğim.
Bir karaktere 50 kişi girme olayıda bu 2018 yılında düzelteceğim bir olay, account paylaşımlarına sınır getilrecek pek adil olmuyor bu şekilde. Her birey kendi hesabı ile oynamali.
Bence multi clientte açılmasın herkes arkadan farm charı yada boss slotlarına char bırakmasın yada bdwlere eventlere çift char sokulmasın.Random olayi biraz sıkıntıda şuanda, en kisa sürede random hale getireceğim.
Bir karaktere 50 kişi girme olayıda bu 2018 yılında düzelteceğim bir olay, account paylaşımlarına sınır getilrecek pek adil olmuyor bu şekilde. Her birey kendi hesabı ile oynamali.
Random olayi biraz sıkıntıda şuanda, en kisa sürede random hale getireceğim.