Yemin etmiyorum ben tahmini fikrimbu tarihi hayırdır aq kim açıklıyor da bizim haberimiz yok başka platformlardamı konusuluyor yöneticilerle acaba ağzını tutamayanlar mı var ? bir tane daha vardı yeminler içiyordu hayırdır aq
Yemin etmiyorum ben tahmini fikrimbu tarihi hayırdır aq kim açıklıyor da bizim haberimiz yok başka platformlardamı konusuluyor yöneticilerle acaba ağzını tutamayanlar mı var ? bir tane daha vardı yeminler içiyordu hayırdır aq
kardesim benim isim bu yaaaaa. Sikeli ganyan tahminleri, icerden bilgi almalar ben sana tarih veriyorsam o sinyaldir kesin bilgiyide satarim dogru adrestesin.bu tarihi hayırdır aq kim açıklıyor da bizim haberimiz yok başka platformlardamı konusuluyor yöneticilerle acaba ağzını tutamayanlar mı var ? bir tane daha vardı yeminler içiyordu hayırdır aq
Ulaaaaa adamsınnnkardesim benim isim bu yaaaaa. Sikeli ganyan tahminleri, icerden bilgi almalar ben sana tarih veriyorsam o sinyaldir kesin bilgiyide satarim dogru adrestesin.
Bi kaç şikeli ganyan verde yolumuzu bulakkardesim benim isim bu yaaaaa. Sikeli ganyan tahminleri, icerden bilgi almalar ben sana tarih veriyorsam o sinyaldir kesin bilgiyide satarim dogru adrestesin.
Bu dalyarak ibine benden adres falan filan istedi bi sikim yicek gibi verdim ne gelen var ne giden ortada bu boş beleş oçu siklemeyin tükürün suratına sıfatsız yavşağın
O bendede tekti amk 5de kalmıştım o günaylik 100 $ karsiliginda vip grubumuza katilip %100 tarafimca ve uzman kadromuz ile ayarlanip organize edilmis kosular ile zengin olmaya bir adim daha yaklastin :
View attachment 3345View attachment 3346
Şuraya yazmak istemezdim fakat , bence sen şansını çok zorluyorsun şu forumda artık boş yapma.
Iste artik 100 $ karsiligi 5 de kalmaya son " amk "O bendede tekti amk 5de kalmıştım o gün
Reis Allah senden razı olsun icradan kurtuldum sayende.... kazanmak isteyenlerin tek adresi @1hpIste artik 100 $ karsiligi 5 de kalmaya son " amk "
ahahahahahahaahahahahahahahah ak yaReis Allah senden razı olsun icradan kurtuldum sayende.... kazanmak isteyenlerin tek adresi @1hp![]()
Engelle gitsinSiktir bok kafalı pezo sen kimsin amına koyduğum
@Kojiro hakkımı helal etmiyorum sunu ben yazıyorum 50 tane hesab gıdıyor forumda mılletin yaptıgı agızlara bak forumu ne hale getiroyolar ayıppp ayıpp butiii abiiibu 0rospuyu hayırdır aq kim sikiyor da bizim haberimiz yok başka platformlardamı konusuluyor pezevenglerle acaba ağzını tutamayanlar mı var ? bir tane daha vardı yeminler içiyordu 0ruspu değilim diye hayırdır aq
Siktir bok kafalı pezo sen kimsin amına koyduğum demiş atalarımızEngelle gitsinboşa esiyo