>BORNTOKILL<
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Hepsini ne ara izledin biraz dinle ilerle hoşuna giderdi yinede teşekkürler değerli ve laf sokucu yorumun içinkeyifli olmuş ellerine sağlık
( mute attım müzikler olmamış rıdvan)
kanalınıda görmüştüm buraya atmadan sen ordan izledimHepsini ne ara izledin biraz dinle ilerle hoşuna giderdi yinede teşekkürler değerli ve laf sokucu yorumun için![]()
Eyw knka bir daha yaparken foruma konu açıcam hangi müzik koyalım diyekanalınıda görmüştüm buraya atmadan sen ordan izledim![]()
Eyw reyiz teşekkürlerilk 1.5 dakika çok eğlendim. Kral kobra ve sürüsü apost çayırlarında hüküm sürüyor.![]()
estağfurullah kanka tarz meselesiEyw knka bir daha yaparken foruma konu açıcam hangi müzik koyalım diye![]()
Aynen inan o müzikleri pek dinlemem ama zaman almasın diye hızlı hızlı yaptım yoksa biraz daha çekici olabilir haklısın.estağfurullah kanka tarz meselesiellerine sağlık
Eyw knka pc sorunlu alttan farm charı açık 3 5 tur video aldım Mov2 yakındaServer başındaki pk muhteşemeline sağlık kardesim z1z1 okcularinda asas olup 70 de umarım güzel pk atarlar
D.b düştü vur vur ölmedi amk çık allalalalalallalalalalallaallalaYILAAAAAAANNNNNNNNNN![]()
Eyw reyiz o senin güzelliğin.Elinize sağlık çok güzel olmuş.