Senınle soyle yapalım ozaman Sw baslayınca bana vıp key cek ben arrowu seve seve verırım sana sorun yok . Benım anlatmak ıstedıgım bır okcu ıcın arrow konulması ve bunun bır mageye´veya prıeste veya warıore hıc bır sekılde yaramaması.15 days arrow'un pusta KAC KC oldugunu biliyor musun acaba? Vip key dediğin sey 10 YB.. 15 Günlük Arrow bu fiyati 5'e katlar. İşine yaramiyor diye görme herkes starter paketle baslamicak alip pazara koyarsın 5 tane vip key cekersin o parayla pazardan. Bir dünya okcu var diye sikayet edilen serverda kolay satarsin diye umuyorum Arrow'u.
tam takıp edememıssın galıba extra ınv rının + sında vıp key gelecek denildi yanı 48 + 48 bı slottan bahsedıyorum.
3. sıradaki magic bag 12*4 den 48 slotluk vip key yerine geçiyor
Pm QuietAqainSTheDarK kesınlıle unutmuyorum bu sozu.Tamam ben sana Vip Key cekip veririmUnutma ama bu sözünü ? 15 Günlük Infinity vereceksin bana ben sana vip key vericem. PM DNZ
guzel kardesım adamlar 3 gundur yayında extra ınvtry nın + sınde vip key gelecegını bastıra bastıra soyledı lutfen bı arastır sonra yorum yap xacs de uzun zamandır oynuyorum bugune kadar olmadagını da gayet bılıyorum.xACS serverlerinde ne zamandan beri vip key var neyi tartışıyorsunuz ? Pus ürünlerinde bile vip key yok CLIENTTE YOK
Vip key yerine extra inventory var o da 48 slot açıyor
bılıyorum yerı olmadıgını ama hatta soyle dıyım orjınal yerınde olacagını bıle soyledıler yanı extr ınvrty sımgesının ustunde vıp key yerı gelecegını soyledıler suan tekrardan netlestırmek ıcın sordugumda 48+48 slot yanı gelecegını belırttılerhttps://hizliresim.com/CSGJXC bahsettiğim gibi clientte inventoryde yeri bile yok ama gelirse güzel olur