sen kimsin aga ben seni tanımıyorum yorum atmıssında ?Kardeş bi sakin olun ya kudurmayın sv diye. Clickbait konu da açmayın insanlar kısa süre de olsa heyecan yapıyor![]()
dostum emin ol senden iyi tanıyorum kojiroyu tabiki istediği tarihde acıcak onun elinde olan birşey biz işin makarasındayız trolundeyiz az sakin olun amk@awakegoldenlr Tanınmak mı lazımmış yorum atmak için? Adam 25 inde açacaksa duyurusunu yapar. Burada ıkınmanız serverin tarih açıklamasına bir etki etmeyecek.
sen kimsin aga ben seni tanımıyorum konu açıp troll yapmışsında?dostum emin ol senden iyi tanıyorum kojiroyu tabiki istediği tarihde acıcak onun elinde olan birşey biz işin makarasındayız trolundeyiz az sakin olun amk
server acılsında tanımayanlara tanırız kendimizi kardeş rahat olsen kimsin aga ben seni tanımıyorum konu açıp troll yapmışsında?
Ben seni çok iyi tanıyorum ama agresivin *** yalayıcısı. Yanlış konuya gelmişsin burda agresiv yok git onla ilgili konularda ibadetini yerine getir.sen kimsin aga ben seni tanımıyorum konu açıp troll yapmışsında?