Öyle swlere 1kuruş vermem. Hepsi aynı konseptte açıyor. Gbyi değerli hale getirmeye çalışıp para kasmayı zor hale getiriyorlar madenden düşen safir opaller 10k ya sundriese satılıyor çöp itemler 20k 30k sundriese raptor bile. Lan ozaman gider usko oynarım siz kim köpeksiniz gbyi değerli hale getirip zorlaştırıyorsunuz derim.uskogame de oynuyorum user kalmadı 150tl de kc cektıdık yazık oldu buraya gelmeyı dusunuyorum archer oynuyoduk zaten detaylı goruselım
Kaliteli arkadaslar , başarılarselamün aleyküm. komut dinlemesini bilen okcu tayfalar pm atabilirler.
Komudumu bilen biliyor. saglam sc li okcular pm atınız.
İyi forumlar.
sen kimlerlesin joes 2-3 arkadaşın vardı senin eli ayağı düzgünKaliteli arkadaslar , başarılar
Biz aynı kanka 4 kişiyizsen kimlerlesin joes 2-3 arkadaşın vardı senin eli ayağı düzgün![]()
onu ben bile görmüyorumBak oraya jbL yazmamşşsn görmesin darılır
Geçen server bi Mamo vardı Kaya onada master set ayarladım oyunu bıraktı kereta geçen server yokdunuz herhaldeonu ben bile görmüyorum![]()
görüşelim kankauskogame de oynuyorum user kalmadı 150tl de kc cektıdık yazık oldu buraya gelmeyı dusunuyorum archer oynuyoduk zaten detaylı goruselım
geçen sw başlamadık kardeşim , iş güç fırsat olmadı bu sw İbrahim , Muhammed , Emin belki de Ramil ile baslıcaz kısmetse 4-5 kişi 3 kesinGeçen server bi Mamo vardı Kaya onada master set ayarladım oyunu bıraktı kereta geçen server yokdunuz herhalde
Basarılar JeanMichelJareselamün aleyküm. komut dinlemesini bilen okcu tayfalar pm atabilirler.
Komudumu bilen biliyor. saglam sc li okcular pm atınız.
İyi forumlar.