Hocam Genie Auto Loot Almanın Bi Anlamı Kalmıyo. Lütfen Buss Dropları biraz Artırılsın Çok Düşük.Czde En Azından Slot Basma Olayı Olurdu. Şimdi Crden Crye.Buss Dropları Artırılmalı.
+1Hocam Genie Auto Loot Almanın Bi Anlamı Kalmıyo. Lütfen Buss Dropları biraz Artırılsın Çok Düşük.Czde En Azından Slot Basma Olayı Olurdu. Şimdi Crden Crye.Buss Dropları Artırılmalı.
Buss dropları bence gayet normal sadece istikrarlı kasman gerekiyor . Yan charını koy eslanta saatte bir kezde kontrol et yeter.Hocam Genie Auto Loot Almanın Bi Anlamı Kalmıyo. Lütfen Buss Dropları biraz Artırılsın Çok Düşük.Czde En Azından Slot Basma Olayı Olurdu. Şimdi Crden Crye.Buss Dropları Artırılmalı.
neden tedirgin olayım güzel kardeşim ben sadece sana öneri sunuyorum sakin ol benim bir charım hala geniede buss kasıyor mesela . Bizede gb gökten inmiyor sen istiyorsunki 2 saatte sana 100 tane buss atsın . kimsenin senin paranda gözü yok merak etmeDostum Sen Buss kastınmı Son Zamanlarda ? Eslanta 2 Saat Afk Bıraktım Döndüm Baktım 11 Buss Atmış . Bencede Gayet Normal.İtemi Olan Gayet Normal Diyo.Hayırdır Milletin Gb Kasmasındanmı Tedirginsiniz anlamadım ?