Editlemeyle uğraşamadığım için üzgünüm. İyi seyirler 
Not : Yalaka yorumlarınızı kendinize saklayınız.
Not : Yalaka yorumlarınızı kendinize saklayınız.
Last edited:
Videoyu bir daha izlemeni tavsiye ederim karşı tarafta 4 parti varYiğidi öldür hakkını yeme adam lar sizi 1 party mele le sokmamışlar izledıgım kadarıyla gecen vıdeolarda sız ise mele + mage pt ile tutmussunz ama guzel vıdeo bu server baslıyamadıgım ıcın pişmaanım :'(
Ilk video da komutu ben vermiyordum. Burdaysa tam bir curcuna ortami mevcuttu isim vermek zaten akil kari olduğunu düşünmüyorumeleştiri kabul ederseniz eğer iyi niyetli olarak , mouse ile arkadan adam teklettirmeye çalıştığını görmedim 2 tane capri gözünden video izledim genelde Z+db malice ve tor çalışıyo , ek olarakta partydeki 3 prinin rahatlığındanmıdır nedir hiç tekli 1920 alıyım cure alıyım derdi yok sonuçta genel olarak videoda adamları kesiyosunuz ama detaylar bunlar iyi oyunlar iyi forumlar.
1.05 den itibaren baktım da kanka 1 pt + toplasan 6.7 kısıyı bulmycak karısık orta derece adamlar harıcı kımse yok 4 pt yanlış olmasın? bide sen bak istersen bi görüntü al 4pt lik yeri göreyim bi.Videoyu bir daha izlemeni tavsiye ederim karşı tarafta 4 parti varbizde 2 partiyiz.
Bunu orda olan abilerine sorabilirsin1.05 den itibaren baktım da kanka 1 pt + toplasan 6.7 kısıyı bulmycak karısık orta derece adamlar harıcı kımse yok 4 pt yanlış olmasın? bide sen bak istersen bi görüntü al 4pt lik yeri göreyim bi.![]()
Benim abilerim yok ben özgür irademle yorum yapıyorum taraf tutmuyorum. 4 pt diosun bende 4 pt nin bana ekran resmini gönder dedim ben saydım 14 kişi flan var yarısı zaten taa en arkalarda oda sıze dokunmuyolar bile. o yüzden 4 pt ekran görüntüsünü burda paylaşırsan sözünün doğruluğuna inanıcam o yüzden 1PT MAGEYİ İÇİNE ALIP !! 8V8 BF VIDEOSU CEKEN BIR EKIBE BU VIDEO LA DİSS ATAMIZSINBunu orda olan abilerine sorabilirsinvideonun altinda bir not var lütfen o notu dikkate alip yorumlarini kendine saklarsan sevinirim
![]()
bfde 8ws8 atan ? 8ws8 atılır yazıldı her yere cevap bekliyoz halaBenim abilerim yok ben özgür irademle yorum yapıyorum taraf tutmuyorum. 4 pt diosun bende 4 pt nin bana ekran resmini gönder dedim ben saydım 14 kişi flan var yarısı zaten taa en arkalarda oda sıze dokunmuyolar bile. o yüzden 4 pt ekran görüntüsünü burda paylaşırsan sözünün doğruluğuna inanıcam o yüzden 1PT MAGEYİ İÇİNE ALIP !! 8V8 BF VIDEOSU CEKEN BIR EKIBE BU VIDEO LA DİSS ATAMIZSIN![]()
Doğrudur kanka ben sadece yorum yaptım.Görünen görünmeyen çok şey var kardeş boşver
şöyle bişey var 1 tane priest toplu cure oldugundan sanırım tekli cc kalkmıyo 2 tane pride 10 k + 960 var 1920 de onların tercihi yorum icin teşekkürlereleştiri kabul ederseniz eğer iyi niyetli olarak , mouse ile arkadan adam teklettirmeye çalıştığını görmedim 2 tane capri gözünden video izledim genelde Z+db malice ve tor çalışıyo , ek olarakta partydeki 3 prinin rahatlığındanmıdır nedir hiç tekli 1920 alıyım cure alıyım derdi yok sonuçta genel olarak videoda adamları kesiyosunuz ama detaylar bunlar iyi oyunlar iyi forumlar.
Millanında dedigi gibi görünen görünmeyen cok şey var ama forumu herkes okuyo eger güvenen varsa gene yazıyorum 8w8 icin 2 3 gündür pm atıyoruz hic sıkıntı yok yaniYiğidi öldür hakkını yeme adam lar sizi 1 party mele le sokmamışlar izledıgım kadarıyla gecen vıdeolarda sız ise mele + mage pt ile tutmussunz ama guzel vıdeo bu server baslıyamadıgım ıcın pişmaanım :'(
Millanında dedigi gibi görünen görünmeyen cok şey var ama forumu herkes okuyo eger güvenen varsa gene yazıyorum 8w8 icin 2 3 gündür pm atıyoruz hic sıkıntı yok yani
Tabii onlar mageyle gelince sıkıntı yok biz gelince wowwwBenim abilerim yok ben özgür irademle yorum yapıyorum taraf tutmuyorum. 4 pt diosun bende 4 pt nin bana ekran resmini gönder dedim ben saydım 14 kişi flan var yarısı zaten taa en arkalarda oda sıze dokunmuyolar bile. o yüzden 4 pt ekran görüntüsünü burda paylaşırsan sözünün doğruluğuna inanıcam o yüzden 1PT MAGEYİ İÇİNE ALIP !! 8V8 BF VIDEOSU CEKEN BIR EKIBE BU VIDEO LA DİSS ATAMIZSIN![]()
Bizim bf videomuza bak bakayım magelerimiz varmı allah askına komiksiniz şu videoyu koyup altına yazdıklarınız gerçekten komikTabii onlar mageyle gelince sıkıntı yok biz gelince wowww
Yalaka yorumlarini dikkate almayacagim artik her şey videoda mevcut.
Go Ego !
Egodan ne aldın kankam aSD:FBizim bf videomuza bak bakayım magelerimiz varmı allah askına komiksiniz şu videoyu koyup altına yazdıklarınız gerçekten komik