M
benim bu konunun açıldığından haberim bile yok ama sen neyin kafasını yaşıyon ergen arkadaşım 70 kişi ts'de ChillOut ve arkadaşları olarak elinizden Csw'yi alıyoruz bide utanmadan kalkmış konuya cevap yazma gereği duyuyosun, o şans eseri aldığınız csw AdrenaliN vs server olduğu için doğal karşılıyorum tüm ırka bırakın bizi içeri sokana kadar diye ağlayıp ırkça kaleye girme çabasına girmenizide doğal karşılıyorum, 8 kişi almışlarmış bla bla bla biz dakka dahi tutmadık milletle uğraşırken dalgınlığa gelip boş kaleye girmek sizin işiniz millete bug yaptı diye kıvranıyolar ama kendileri bug yapamadan içeri dahi giremiyor giremezlerde fazla yazmıyacam çapım değilsin arkadaşım forumdan zırlamaya devam metin açtığın bu konuyuda kapat hiç gerek yok herkez kimin ne olduğunu biliyo zatenalınır , 8+1 kişide alınır şöyle bırakayım
2.15 saniye 2 kişi sol kapıyı kırmıştık . ve son saniye monu saldırmıştım deli gibiİşte cevabı iyi seyirler.
apo abı cok ıyıdık be ne yarıyorduk D2.15 saniye 2 kişi sol kapıyı kırmıştık . ve son saniye monu saldırmıştım deli gibi![]()
aynen öyle . son saniye monu bende kalmışapo abı cok ıyıdık be ne yarıyorduk DD
8+1 Kişi alınır demişsin.Kendi adına konuşurcasına.alınır , 8+1 kişide alınır şöyle bırakayım
biz iş yapamaz demedik ki 65+ dan sonra ?csw nin kuralı son saniye kristale patlamak teklemek artık hangisini kullanıyosanız boşa paragraf yazıyosun sizin konuyu acma amacınızla benim o videoyu atma amacım aynı sonuc olarak mageler +65 den sonrada iş yapabiliyor mesajı ama kişiselleştirmede number1