Çoğu kişinin finallerine 1 hafta kala bazılarınında 10 gün kala açılıcak yeni server.Sonra neden TheMYKO tutmuyo muhabbetleri oluyo garip bir açılış tarihi olucak benim görüşüme göre 
adam 2 haftada kendını topluyacak az cok ıtem yapıcak vize veya fınal haftasında cr saatınde gırıp pk atıp yoluna bakıcakHep tarihe itiraz edenler yorum yazdığı için sanki kimse 15ini istemiyor gibi algı oluşturuluyor. Ayrıca 8 ini isteyen kitlenin mantığı ne onu anlamadım 8 inde açılsa oyun bu kiseler 2 hafta oynayıp (finaller gelince) bırakacak mi. Bu servere boyle 1 2 haftalik server gibi bakanlar yuzunden boyle oluyor bence tarih degismesin.
bende sana katılıyorum kardeşim hele o 8 inde açılsın diyenler hiç konuşmasınHep tarihe itiraz edenler yorum yazdığı için sanki kimse 15ini istemiyor gibi algı oluşturuluyor. Ayrıca 8 ini isteyen kitlenin mantığı ne onu anlamadım 8 inde açılsa oyun bu kiseler 2 hafta oynayıp (finaller gelince) bırakacak mi. Bu servere boyle 1 2 haftalik server gibi bakanlar yuzunden boyle oluyor bence tarih degismesin.
Yav sen varya gerçekten beyinsiz bir arkadaşımızsın.Benim oynadıgım 2 haftalık süreç senin 1 ay oynadıgın oyuna eş değer saat ve emek bakımından .bende sana katılıyorum kardeşim hele o 8 inde açılsın diyenler hiç konuşmasınoynayacaklar 2 hafta ardından bırakacaklar malum finale kadar rahat rahat devam edebilmek sonrası önemli değil onlar için fakat gel gelelim tarih iyi devam
![]()