sekerek adama vurmadım baska serverlerdan el alıskanlığı 1 sn bile sürmüyor bu arada bıraktık zaten sıkıntı yok0.40 - 0.4.5 arasi sekme var malesef bununda bir yaptırımı var güzel çıldırtmışsın ama 2 3 gün bi disable seni bekliyor @Kojiro
napim kayıtsız kalamıyom kbsekerek adama vurmadım baska serverlerdan el alıskanlığı 1 sn bile sürmüyor bu arada bıraktık zaten sıkıntı yok![]()
Teşekkür ederimeline saglık guzel vıdeo![]()
Kalkan arrowkankam dd kalkan dd talia takip 2 normal itemli asasa ölmemek mükemmel bir başarı tebrikler <3
he pardon ozm gerçi dagger 50 de her türlü iş görürKalkan arrow![]()
çarın üstündekileri komple satsam adamın elindeki tek bir shardı almaz üstelik 2 kişiler ve senin tek dikkatini çeken talia öyle mikankam dd kalkan dd talia takip 2 normal itemli asasa ölmemek mükemmel bir başarı tebrikler <3
şimdi diğer elindeki md de +1 dersin sen hatta dex yerine mpye verdi bana kesilmek için öyle değilmiadamın elindeki shard +3 74 ap yeni master haliyle +3 dex takılarla geziyor max damage 750-800 dd talia ile bırakta iyi playersan kesilme![]()
Kanka sensin çok iyi playersin harikasın on numarasınşimdi diğer elindeki md de +1 dersin sen hatta dex yerine mpye verdi bana kesilmek için öyle değilmi![]()