herkese teşekkürler.
Attachments
-
757.5 KB Views: 180
pu amınıza koyim ya utandırdınız beni suanHelal olsun tebrikler![]()
breakinq csw kazandıramadıla sizeeeeeee A:SDASDHelal olsun tebrikler![]()
Kanka clandan cıkmıslar haberimiz bile yok amkbreakinq csw kazandıramadıla sizeeeeeee A:SDASD
olması gereken o zaten bea boşverseneKanka clandan cıkmıslar haberimiz bile yok amkboşver 8 li giriyoruz son dakka şansımızı deniyoruz böle daha iyi kanka
![]()
Ne güzel kıskanıyorsun yatalak arkadaş 4 pt csw aldik sende 4 pt kraliyete giremedin7 pt adam toplucagina 7 kisi yetiyormus. wp wp
Hangi csw kraliyeti vermedin ? 3 pt oldugumuzda salmadik kraliyeti son dakika sansa mansa gitti orda csw.Ne güzel kıskanıyorsun yatalak arkadaş 4 pt csw aldik sende 4 pt kraliyete giremedin![]()
Gördüğünü yalanlama ulan aç köpek kaç pt csw girdiğimizi benden daha iyi bilen biri varsa oda sensindirHangi csw kraliyeti vermedin ? 3 pt oldugumuzda salmadik kraliyeti son dakika sansa mansa gitti orda csw.
Gerisinde 2 pt kafamiza gore takildik, son dakıka alırız dıye.
He bı de bu server adam oldun galıba, saga sola havlamalar fılan
Server biliyor kimin kac pt oldugunu.Gördüğünü yalanlama ulan aç köpek kaç pt csw girdiğimizi benden daha iyi bilen biri varsa oda sensindir
Her zaman dediğim gibi serverin %35 alzheimer hastası en kısa zamanda alta bırakacağım adresden yardım alacağınızı umuyorum
http://www.alzheimerdernegi.org.tr/
LAN DAVAR a:sdasd 55 DAKİKA TASI TUTUP CSW KAZANIYORUZ KARAMBOLDE BALA GÖTE TASI KESİYONUZ SONRA BİZİM HAKKIMIZDI DİYE ZURLIONUZ SİPASTİK7 pt adam toplucagina 7 kisi yetiyormus. wp wp
teşekkürler kankaValla helal olsun cswde kaledeki clani koruyan baska clan olmasina ragmen 7 kisiyel aldiniz ustune 70 level olmayan arkadaslar varken![]()