verilen emege saygın olsun kardeşim admalar 8 kişilik bi ekip deiller ve bu kadar oluyo begen gec tirrekdünyanın en saçma moviesini yaparak tarihe geçtiniz tebrikler saygılarımla
ulan tırrek okuman yazman varsa zaten saygılarımı orda belirttim had bak işineverilen emege saygın olsun kardeşim admalar 8 kişilik bi ekip deiller ve bu kadar oluyo begen gec tirrek
GÖZLÜKLÜ BABANA SELAMulan tırrek okuman yazman varsa zaten saygılarımı orda belirttim had bak işine
zaten quest 8 olursa solo atros dönerim dedin bırakmak yokeywalh bırakma gibi bişi yok ya onu makarasına soyluyoruz hani yanarsa bırakcam diye ama makarasına yani
şimdide 22gblik item yaktım hepsi yandı mesala ama devam sonuna kadar![]()
notu düşmen cok aydınlattı kanka saolNOT : Videoa rogue shell +5 pauldron için yalvaran arkadaş CilliBom 26 Ersin.
aslında bu sekilde ders niteliginde bir vidio olmus , birgunde 2 mage 10gb cok rahat kasmıslar , oyun baslangıcında +5 ch set , +8 ix , +7 dual md veriyormus ,, kojironun servarda cok asırı emegi varmıs , basan arkadas epeybi cimri arkadasmıs ve galba 10 sozunden 9 u yalanKonuşmaları kapatıp herhangi bir müzik ekleseydin ders niteliğinde izlenirdi . Başarılı upgrade ellerine sağlık .