Dünden beri kafamda deli sorular
![]()
Herkes atıp tutmuş ön yargıyla yaklaşmış. Başta yönetici arkadaş olmak üzere böyle kötü bir algıya sebebiyet verdiğin için umarım göğsün kabarmıştır. Bu kadar kolay mı bir insanı zan altında bırakmak. Yani Kojiro arkadaşın benimsetmek istediği ben çok uyanığım herkes beni çok iyi bilsin tanısın. Kusura bakmada bu işi bilmekten ziyade içgüzarlıktır. Bumudur yani. Çözdün olayı öylemi. Ve bizde bu kadar salağız aptalız böyle çocukça birşeyi amatörce yapacak kadar. Bu kadar çok iyi biliyorsun madem gerekli log kayıtlarına tradelere ettiğimiz muhabbetlere konuşmalarımıza herşeye bakmış olsaydın dinleseydin insan gibi mantıklı bir açıklaması olduğunu anlardın iyi anlardın beni. Ve ben burdaki konuya Admiralle aramızda geçen muhabbetleri herşeyiyle buraya yazıp uzun bir yazı olsun istemedim hiç birşey bilmiyorsun bildiğini sanıyorsun. Sorunlarımdan dolayı sürekli giremiyorum. Özel msjni bile yeni gördüm şimdi cvpladım. Herneyse konu amacından çıkarak sayenizde çok farklı yere geldi. Ayıptır bu yaptığın ve bu algıya sebebiyet verenin yönetici olması. Kim nasıl düşünüyorsa düşünsün nasıl görmek istiyorsa öyle baksınniyetim kimseyi rencide etmek degildi, gece 3-4 gibi bu konuyu okuyunca hassiktir dedim içinden. Neyse şeytan dürttü panel den bir IP leri kontrol edeyim dedim, vaziyeti görünce kimseyi rencide etmeden Azrael e bu resmi atmiştim geri dönüş olmayinca bu olaya nokta koymak istedim. Yoksa bu olaylardan daha onemli işlerim var.
Farkli yerlere gelmedi, madem aynı IP de neden sadece Admrial'in karakteri var ? Hadi onu geçtim bu Admiral 3 gündür trade bile yapmamiş nerdeyse, burada ego için boş hikayeler yazmayin kendinizi övecek. SAHTE OLMAYIN, KENDINIZ OLUN!Herkes atıp tutmuş ön yargıyla yaklaşmış. Başta yönetici arkadaş olmak üzere böyle kötü bir algıya sebebiyet verdiğin için umarım göğsün kabarmıştır. Bu kadar kolay mı bir insanı zan altında bırakmak. Yani Kojiro arkadaşın benimsetmek istediği ben çok uyanığım herkes beni çok iyi bilsin tanısın. Kusura bakmada bu işi bilmekten ziyade içgüzarlıktır. Bumudur yani. Çözdün olayı öylemi. Ve bizde bu kadar salağız aptalız böyle çocukça birşeyi amatörce yapacak kadar. Bu kadar çok iyi biliyorsun madem gerekli log kayıtlarına tradelere ettiğimiz muhabbetlere konuşmalarımıza herşeye bakmış olsaydın dinleseydin insan gibi mantıklı bir açıklaması olduğunu anlardın iyi anlardın beni. Ve ben burdaki konuya Admiralle aramızda geçen muhabbetleri herşeyiyle buraya yazıp uzun bir yazı olsun istemedim hiç birşey bilmiyorsun bildiğini sanıyorsun. Sorunlarımdan dolayı sürekli giremiyorum. Özel msjni bile yeni gördüm şimdi cvpladım. Herneyse konu amacından çıkarak sayenizde çok farklı yere geldi. Ayıptır bu yaptığın ve bu algıya sebebiyet verenin yönetici olması. Kim nasıl düşünüyorsa düşünsün nasıl görmek istiyorsa öyle baksın
kojiro_AdmiraL_AzraeLi_üst_üste_katıp_hardcore mp4 recoveryFarkli yerlere gelmedi, madem aynı IP de neden sadece Admrial'in karakteri var ? Hadi onu geçtim bu Admiral 3 gündür trade bile yapmamiş nerdeyse, burada ego için boş hikayeler yazmayin kendinizi övecek. SAHTE OLMAYIN, KENDINIZ OLUN!
foto'ya 3 saniye bakınca cıldırıyorsunuzGET FKIN REKT M8