Bu Yaptıgınız orusbu çocuklugu insanları böyle görünüşüne göre yargılamak her server banlanarak bitiren oyunu adamlar bide yüzsüz yüzsüz konusuyor.
Biraz daha ağla fakat Türkçe ağlarsan daha iyi anlaşabiliriz.Bu Yaptıgınız orusbu çocuklugu insanları böyle görünüşüne göre yargılamak her server banlanarak bitiren oyunu adamlar bide yüzsüz yüzsüz konusuyor.
oruspu ****** oldugunuzu kabul ediyorsunuz yaniBiraz daha ağla fakat Türkçe ağlarsan daha iyi anlaşabiliriz.
Biraz daha ağlarsan Oscar'ı alacaksın, devam. O-rospu olacak bu arada Türkçe'ye dikkat. Gerçi farelerin böyle konuşmasını niye yadırgıyorsam?oruspu ****** oldugunuzu kabul ediyorsunuz yani![]()
Ne kadar aciz bir insansın beyinsiz, bu savunduğun adam durup dururken insanlara pm atıp söven karaktersizin clanındaki adamların arkasından iş çeviren şerefsizin teki ve gerçekten de fareye benziyor, seninle bol bol küfürleşmek isterım ama malesef ne zaman ben sövsem kojiro abimiz gelip direk beni banliyor o yüzden kendine hakim oluyorum bu yüzden seni @Kojiro @Toiss şikayet ediyorum ve forum hesabının banlanmasını diliyorum iyi forumlar .Bu Yaptıgınız orusbu çocuklugu insanları böyle görünüşüne göre yargılamak her server banlanarak bitiren oyunu adamlar bide yüzsüz yüzsüz konusuyor.