S
Sizin gibi mendil çok olunca bizim gibi kullanıp atan da çok olur.Rank'ın sümüklelere kalması üzücü..
senin gibi yerden bitme yeni yetmelerde anca forum köşelerinde ağlarlar hiç bir baltaya sap olamamışsınız tek dayanağınız forumda pokelik yapmak siz ağlamaya devam edin bizde ağlatmaya yazık size gördükce acıyorum artıkRank'ın sümüklelere kalması üzücü..
evet yerden bitme veledi zina senin gibi yeni yetmeleri çok gördüm oynamayı bilmeyen zavallının tekisin sadece önüne patla ile mage oynanmaz sizin kapasiteniz bu kadar algılama kapasiteniz 0 sana bir şey ispatlamak gibi niyetim yok çünkü bir boktan ibaretsin otur kıçındaki boku temizleyerden bitme? lkqwjkelqwjxklqejqkxeqlk oyun bilgisi sadece "önüne patla" dan öteye çıkmayan sümük ordusu..
kaybol amına kodumu free np siarkadan tor at 1 skill vur? kürtlüğün nirvanasındasın aqtp yapmaktan başka hiçbirşey? towna düşerken beynini yerde mi unutuyon aq :QWE:QXEXQ:Q
Kardesım amacın nedir ? Surda paylaşılmış bir video ve amacı eğlence olan oyunda bu kadar asabiyet niye ? Mele 8 li olarak mage team ı vs ye cagırmakta nerden cıkıyo? Oyunda her job un kendıne gore ustunlugu var mage de alanla önüne sağına soluna patlar seni bu kadar rahatsız eden nedir ? Ayrıca rank sadece nova atarak gelmedi bizlere. Geceli gündüzlü emek verdik karşılığını da bu şekilde aldık. Mage team çok var sw de lakin hepsi rankta değil ayık olman dileğiyle..anlaşmalı 8v8 ölümüne fln atılır