Sıkıntı yok, AVCI var!Biraz uğraşmalı iş olduğu için yapacağını sanmıyorum.bir de 12x'ler de özel ws alanları yok, tek tek çekecek ptleri toplayacak bir sürü iş yani anladın mı. Ama bu servera uğraş yapacak, canlı yayındır, eventtir güzel bir gm lazım
@AkarTRLakLakLakV2 bu konuda katılıyorum. Kendine güvenen çok iddaalı clanlar, özellikle meele ekipler var . Açıkcası 8vs8 'lerden çok zevk alan biri olarak ki forumda yazılanlarda oyuncuların bunu istediğini gösteriyor, bu konu için düzenlemeler yapılması gerektiğini düşünmekteyim.Biraz uğraşmalı iş olduğu için yapacağını sanmıyorum.bir de 12x'ler de özel ws alanları yok, tek tek çekecek ptleri toplayacak bir sürü iş yani anladın mı. Ama bu servera uğraş yapacak, canlı yayındır, eventtir güzel bir gm lazım
kenan ws alanı fark edermi amk ayıp ediyon :ASD çeksin biyere her yerde atarızBiraz uğraşmalı iş olduğu için yapacağını sanmıyorum.bir de 12x'ler de özel ws alanları yok, tek tek çekecek ptleri toplayacak bir sürü iş yani anladın mı. Ama bu servera uğraş yapacak, canlı yayındır, eventtir güzel bir gm lazım
usta bence servera renk katar o açıdan düşündüm clanlar daha çok uğraş verir açıkçası belli bir amaç olur hele büyük bir ödül olursa varya deli olur@AkarTRLakLakLakV2 bu konuda katılıyorum. Kendine güvenen çok iddaalı clanlar, özellikle meele ekipler var . Açıkcası 8vs8 'lerden çok zevk alan biri olarak ki forumda yazılanlarda oyuncuların bunu istediğini gösteriyor, bu konu için düzenlemeler yapılması gerektiğini düşünmekteyim.
@awakegoldenlr kesinlikle.usta bence servera renk katar o açıdan düşündüm clanlar daha çok uğraş verir açıkçası belli bir amaç olur hele büyük bir ödül olursa varya deli olur
sence böylebir turnuva olsa daha zevkli olmazmı random rakip ödül felan şimdi kc sine felan ws atıoz vermio kahpelerVs isteyenler özelden yazmaları yeterlidir kanka