GreenStreetHoLigan
Nefes aldığımız sürece herşey mümkün
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Teknoloji Müdürü
Sana benden 1 adet mouse padTeşekkür ederim çok incesin Ağam
Sana benden 1 adet mouse padTeşekkür ederim çok incesin Ağam
Çok teşekkür ederim, çok zarifsin.Sana benden 1 adet mouse pad![]()
hani bize yokmu sametcim ?Sana benden 1 adet mouse pad![]()
Çok yakında TheMYKO Shop ' ta..hani bize yokmu sametcim ?
2018 Aralık ayı sonunda o tarz büyük ödüller, yıllık performansınıza göre bir değerlendirme yapacağız.
Ortaya bir ödül konulmasının sebebi rekabet ortamı yaratmak değil mi? Rekabette (Ödül duyurusundaki gereken şartlar dışında) her yol mübah olmaz mı? Eğer Ülke Puanı üzerinden kazanan belirleniyorsa ve ortada herhangi bir hile yoksa kazanan zaten belli olduğundan ben karar almada bir zorluk göremiyorum. Sana ne türlü başvurular geldi, ne dediler bilmiyorum ama eğer adaleti konuşuyorsak ya ödülü tam olarak kazanan kişiye verecektin ya da ödülü her birine bölmeden verecektin çünkü Ödül duyurusunda gereken şartlar yerine getirilmiş. Ödüle oynamak, en çok np kasanlarla takılmak niye rahatsız edici bir durum anlamıyorum. Bir NPT ya da illegal program kullanmak gibi bir durum yokki. Ben şahsen açıklamadan tatmin olmadım. Bir daha böyle durum yaşanmaması için şartlarda gereken değişiklikler yapılır, problem kalmaz ama şu an ortada kazanılmış bir hak var.
Bu iki oyuncuda iyi mücadele etti server başından bu zamana kadar, ikinizi de tebrik ederim. Fazla detaya girmeyeceğim ama bunları da kulağınıza su kaçırmak için söylemem gerekiyor! sürekli bir clan üzerinden NP toplamanızı çok adil bulmasam da yada aynı clan da olmayıp en çok NP toplayan clanların partysinde bulunup ödüle oynamanız rahatsız edici bizim açımızdan. Biz bu ödül olaylarında adil olmak istiyoruz bizim kafamızı bu şekilde karıştırmayın lütfen, tekrar böyle işlere kalkışan olursa ödül sistemini değiştirmek zorunda kalacağız.
- SoulKeePeR 1.857.667 Ülke Puanı (Priest)
- ElissiaParis 1.736.720 Ülke Puanı (Priest)
Şunu da belirteyim kasıtlı yaptığınızı ima etmiyorum yada suçlamıyorum sizi, bizim için bir karara bağlamak zorlaşıyor. Bilginiz olsun istedim.
2018 Aralik 35.000+ TL Teslim edildi