Sağlam ya.. AkarTR den nova atmayı, Kamoooon dan slayt atmayı, 1Like dan farm yapmayı, Anadolu dan da hırsızlığı aldıysa baya şey öğrenmiştir arkadaşCV Sağlam
Herkesin iyi yönlerini aldım geldim broSağlam ya.. AkarTR den nova atmayı, Kamoooon dan slayt atmayı, 1Like dan farm yapmayı, Anadolu dan da hırsızlığı aldıysa baya şey öğrenmiştir arkadaş![]()
tutunanamak değil mahalle arkadaşları yada kemik kadro eksilince hep o boşluğu dolduran adam olarak aldılar clanlara bende hiç birini samimi bulmadımHiçbirinde tutunamadım yeni bi mage team arıyorum diyosun yani ?![]()
o server bizle oynayıp bunları yazabiliyorsan gerçekten çok yazıkCvde yazdıgın klanlardan tbl olmayanı var mıydı brocum tbl kullanmıyorsun diyemi salladılar ? Neden seni işe alalım
Brocum şahsi birşey değil tanıdıgım hepsi makarasına yazıyorum biliyosun o serverda sizinivin ugrastıgımıda ben sizden öncede muratla oynadım bilir beni hepinizi severm cok her konudada destek veririmo server bizle oynayıp bunları yazabiliyorsan gerçekten çok yazık
beni neden işe al Goldmodede sürekli sana msj atan sturdykammer vardı sürekli onlineydi senin gibi fenada değildi novalarımCvde yazdıgın klanlardan tbl olmayanı var mıydı brocum tbl kullanmıyorsun diyemi salladılar ? Neden seni işe alalım