Selamlar. Bir çok TheMYKO serverinde dilene dilene okçu oynadık. Son 2 db de Usko + Okul / İş gibi nedenlerden dolayı bulunamadık. Yeni Server de bizde yerimizi almayı düşünüyoruz.
Ekipte bir kaç eksik var. Gercek anlamda okçu oynamaktan keyif alan, kendine güvenen, Pus eksiği olmayan herkesi aramızda Görmek isteriz. (Özelden Mesaj atabilirsiniz.)
Sabah çalıştıgım İçin, Komut verebilecek Birine de ihtiyacımız var.
Her server sabit 8 kişi oynadık, Ekibi hiç bir zaman kalabalık tutmadık. Fakat bu sunucu Farklılık olmasını istiyorum, ekibi hazır Olan OKÇU tayfaları da Akatsuki'nin çatısı Altında OKÇU hükümdarlığı kurmaya davet ediyorum
Priest ve Mage alımımız da olacaktır. Onlar da iletişime geçebilirler. Herkese iyi forumlar , Yeni serverda da başarılar dilerim.
Priest ve Mageye ihtiyacımız vardır , kendine güvenen , eli kolu tutan , hızlı oynayabilen priest ve mage arkadaslar mesaj atabilirler.
-Şuanlık kadro :
UchihaSasuke
Deidara
Leviathan
XAIN
UchihaObito
H_O_R_R_O_R
ReDKiTT
Ekipte bir kaç eksik var. Gercek anlamda okçu oynamaktan keyif alan, kendine güvenen, Pus eksiği olmayan herkesi aramızda Görmek isteriz. (Özelden Mesaj atabilirsiniz.)
Sabah çalıştıgım İçin, Komut verebilecek Birine de ihtiyacımız var.
Her server sabit 8 kişi oynadık, Ekibi hiç bir zaman kalabalık tutmadık. Fakat bu sunucu Farklılık olmasını istiyorum, ekibi hazır Olan OKÇU tayfaları da Akatsuki'nin çatısı Altında OKÇU hükümdarlığı kurmaya davet ediyorum
Priest ve Mageye ihtiyacımız vardır , kendine güvenen , eli kolu tutan , hızlı oynayabilen priest ve mage arkadaslar mesaj atabilirler.
-Şuanlık kadro :
UchihaSasuke
Deidara
Leviathan
XAIN
UchihaObito
H_O_R_R_O_R
ReDKiTT
Attachments
-
276 KB Views: 75
-