Biz bu arkadaşları önceki swlerde rakip olarak bile görmediğimiz için video çekme ihtiyacı duymuyorduk. Ama bu server rolünü büyütmek istemişler cevabını veririz.Anlaşmalı vs yide en yakın zamanda atarız beklemede kalınssssss.
güzelmiş yaw2 pri kesilmişiz helal olsun videoyu ozellıkle son kısmını ızledım
ben körmüşüm 2 pri kesilmişiz tepriqler
asdalkasdklaslkdklşaskldşaslkşd 2 pri askdjaskjdakjs way amk benmı goremıorm neyse size artık yorumda yok![]()
beğendin mi kanksgüzelmiş yaw2 pri kesilmişiz helal olsun videoyu ozellıkle son kısmını ızledım
ben körmüşüm 2 pri kesilmişiz tepriqler
dikkat et sknk sen ne saçmalıyon amk 2 Priessin afedersinde Gözünü sikim
dikkat et sikin bi yere girmesinknk sen ne saçmalıyon amk 2 Priessin afedersinde Gözünü sikim
ses kayması var kanka verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerizses kayması olmuş galiba ya da ileri görüşlü bir team mı bu?
var ses kayması videocumuz yeni olduğundan kese kese öğreniyo.ses kayması olmuş galiba ya da ileri görüşlü bir team mı bu?
netleştiğinde bizzat zamanı söyleyeceğim (sadece sana özel)ne rahatsızlığı saçmalama anlaşmalı vs ne zaman sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum
kanka bence onlar için avantaj çünkü bizde item yok dks yok hp 7 takılarla geziyoruz dahabu arada 2 priest dar vs de dezavantaj kanka bence avantajlı taraf sizsiniz
kanka adamlar 2 türlü de denemiş tebrik etmek lazımbu arada 2 priest dar vs de dezavantaj kanka bence avantajlı taraf sizsiniz