eyvah eyvah aq kekosu laflara gel eyvahhhhhhhhhhhhhDün boktun bugün koktunmu len awake
herkeze mermi bundan sonra 45 lw de beni bul forumdan yaz bana
eyvah eyvah aq kekosu laflara gel eyvahhhhhhhhhhhhhDün boktun bugün koktunmu len awake
ya sen kimsn köpek bizle vs atmaya cesaretin var fazla dışarıda takılmışsın anlaşılan ?görüşek kardeş 45 lw de başlayabiliriz ws ye
off ya moruk bak ugrasdırma beni gecen sw deki ws vidiolarını editlettirmedim bilerek daha rezil olma diye ulan 45 lw de 10 kere kesildiniz amk gidiyonuz geliyonuz ölüyonuzya sen kimsn köpek bizle vs atmaya cesaretin var fazla dışarıda takılmışsın anlaşılan ?
ne oldugunu unutmuşsun
Server açılmadanda başlayabiliriz istediğin serverdagörüşek kardeş 45 lw de başlayabiliriz ws ye
TheMYKOnun forumundasın farkındaysan keko herif amk çekik gözlüsü ben teklifimi sundm serverin ilk aksamı 3 el ws atıcaz neyine istersenServer açılmadanda başlayabiliriz istediğin serverda
Human olTheMYKOnun forumundasın farkındaysan keko herif amk çekik gözlüsü ben teklifimi sundm serverin ilk aksamı 3 el ws atıcaz neyine istersen
yıllardır her sw başlangıcında yürek yiyen ve sw açıldıktan sonra tokat yiyip kaçıp yeni serverin başlangıcında yine prim yapmaya calısan cansız clanlardansınızhumanım oke
1 pt 60 mageyle 4 x 45 mageye düştüklerini unuttun galiba ? darda kaç kere kesdik sayamadımyıllardır her sw başlangıcında yürek yiyen ve sw açıldıktan sonra tokat yiyip kaçıp yeni serverin başlangıcında yine prim yapmaya calısan cansız clanlardansınız![]()
ya tamam en büyük sensin amk bi siktr git şurdan Allahın cahil meyyyccii1 pt 60 mageyle 4 x 45 mageye düştüklerini unuttun galiba ? darda kaç kere kesdik sayamadım
ak geyleri adam mı oldun olum sen berber çıragı seni ortadan yaparım yakala 1bne tribüncüyüm diye ortalıkdamı gezıyon gevşekeğer takım yarısdıracaksak bu yarısa girmemelisin biz 3.ligde 30bin taraftarla oynarken siz süper ligde 30 bin zor oynuyorsunuz bizim yapdıgımız kareografilerin yanına yaklasamaz gfb bunuda biliyorsun ama teklifim gecerli farklı bir ortam görmek istersen özelden ulasman yeterli
hırsız bbak geyleri adam mı oldun olum sen berber çıragı seni ortadan yaparım yakala 1bne tribüncüyüm diye ortalıkdamı gezıyon gevşek
bu cocugun götü kalkmış kim kaldırdı lan bu cocugun götünühırsız bb
senin gibilerin burnunu kıra kıra kalkdı indirirsn sw acılıncabu cocugun götü kalkmış kim kaldırdı lan bu cocugun götünü
amk avelisenin gibilerin burnunu kıra kıra kalkdı indirirsn sw acılınca
kardeş sana keko diyorum tam oturuyor malum ırk diyorum tam oturuyor sana ne desem tam oluyor amk hadi bysamk aveliya sana gülüyorum ergen jojuk
![]()
lan bu bebe kim şamarlıcak sikime takmıcagım kapasitede onun seviyesinemi düşüyim kendini bi bok zanneder sonra