Şükürrrr Komutanı ne dövdük ama dardaKAHKAHA ATTIM AMK HALA GÜLÜYORUM XDXDXD
Şükürrrr Komutanı ne dövdük ama dardaKAHKAHA ATTIM AMK HALA GÜLÜYORUM XDXDXD
darkkodaydınız tsde item satışı için kadirle görüştüm birebir için hatta. dolandırıcaktı aklınca@Frunchis Biz Darkko'ya girmedik kardeşim![]()
" TheMYKO yönetim ekibinin eskiye dayanan kötü yönlü istişare kötü yönlü dialog" demişsin de bunu tam olarak birazda ben açaym dedm.. En başta şunu söylemek istiyrm, HIRSZ OĞLU HIRSIZSINIZ !! En sağlam mykosundan tut en dandiğine kadar ÇALMA İŞİNİ MESLEK HALİNE GETİRMİŞ olup size yakın olan veya clanınızdaki adamları bile soydunuz.. X bir sw'de gm ile anlaşıp bana yaptğnz gibi, bu örneklerden onlarca var, sizin de ne gibi bir KARAKTER YOKSUNU, HAYSİYETSİZ, ŞERETFSİZ, BUDİST, KİTAPSIZ VS .. Bir insan hiç birşeyi düşünmese bile şunu der, Ulan Annem Babam mezarda, o kdr küfür yiyorum çalma çırpma işini bırakıp ADAM olayım da onlar rahat uyusun, Ama senn o kalbin kömür olduğu için önüne bakmaya devam ediyorsun, et bakalm devam et, Bütün videolarının altına Face'ne tel bıraktım, zerre erkekliğin varsa ararsn, Seni bile içinde barındıran ADANA .. @Scaless
KANKA ASLI OLMAYAN DİYONDA HERŞEY ORTADA ZATEN . KOJİRO BELGE GOSTERDİ . BUNLARA ASIL DERLER ZATEN . SEN NASIL ASLI ARIYON . MANİTAMI ARIYON NE ARIYONUlan gavat zaten anca klavye bordobereliği yapıyorsun adres dedin adres werdik karşıkada zaten cumhuriyette 1 tane toprak saha var 1 tane park var okadar delikanlıysan eğer gel hadi parkta kime sorsan bana direk ulaştırırlar 10dk da karşına dikilirim sen nerenin itisinde burda ahkam kesiyorsun ulan dingil .
2. si bize yakın olan veya clandaki adamlarımızı soyuyormuşuz diye bir iddia ortaya atmışsın ama aslı olmayan boş sözlerden başka birşey göremiyorum çünkü benim clanımda bizim her daim korudugumuz 8 kişilik ekibimizdeki arkdslarımızın bizle oynadıgı en az süre 6 yıldan başlar ve kemik tayfamızdan başka alım yapmayız.
bizi bilen bilir bizi tanımayanlar ise böyle köpek gibi havlamaya devam eder sende havlamaya devam et . bu kadar ağlıcağını bilseydik seni bukadar tekmelemezdik be evladım hadi iyi forumlar sana , ağlamaya devam![]()
İnsanlarda yüz, ar ve namus kalmamış .. HIRSIZ OĞLU HIRSIZIN bir tanesi daha ! Hiçbir şey olmamış gibi şu yorumları atman yokmu beni benden alıyor yagençler hızlı bunlardan korkulur
SURATSIZ OLDUĞU İÇİN İPLEMEZ, hala gelmiş asılsız fln diyor ya, Uğraştırck beni mk topu. Kojiro içinden geçmiş geçeceği kadar ..KANKA ASLI OLMAYAN DİYONDA HERŞEY ORTADA ZATEN . KOJİRO BELGE GOSTERDİ . BUNLARA ASIL DERLER ZATEN . SEN NASIL ASLI ARIYON . MANİTAMI ARIYON NE ARIYON![]()