Critic'den çok memnunuz, cefakar asaslar için pusa bi sürahi eklentisi gelir mi 
kesinlikle katılmıyorum denk gelmiyor olabilir ama geldiğinde efsane vuruyorsun şükür bilmek lazım bu vakte kadar asas vurmuyor vurmuyor diye konu açıyorduk şuan 2300 atağımla 1 pt mage arasına girebiliyor adam tekleyip çıkabiliyorum asas olarak halimden çok memnunum en sonundaAsas critic skilinden hiç memnun değilim. 10 kere basıyorum 1 kere anca vuruyorum. Warriorun her screamı m2 basmama rağmen tutuyor. Critic %20 ihtimali yerine %20 %25 ap çoğaltması çok daha iyidir.
Saçmalama hangi mageleri arasına girip tekliyorsun girdigin mage pt anında linç eder. Cp tutacak da adam keseceğiz o kadar item yaptık cp patlamadan adam tekleyemez olduk wariror scream m20 skilli tutmama gibi ihtimali yok en kötü ihtimalle lf buga giriyor adam yine kaçıyor. Bu arada arkadan skill yememe v2 de yakında paylasacağım maşallah server kaynıyor. @Kojirokesinlikle katılmıyorum denk gelmiyor olabilir ama geldiğinde efsane vuruyorsun şükür bilmek lazım bu vakte kadar asas vurmuyor vurmuyor diye konu açıyorduk şuan 2300 atağımla 1 pt mage arasına girebiliyor adam tekleyip çıkabiliyorum asas olarak halimden çok memnunum en sonunda![]()
Critic Point'in anlami bu değil, doğrusu bizim yaptığımız gibidir.Asas critic skilinden hiç memnun değilim. 10 kere basıyorum 1 kere anca vuruyorum. Warriorun her screamı m2 basmama rağmen tutuyor. Critic %20 ihtimali yerine %20 %25 ap çoğaltması çok daha iyidir.
2300 atak nasıl oluyor bahsedermisinkesinlikle katılmıyorum denk gelmiyor olabilir ama geldiğinde efsane vuruyorsun şükür bilmek lazım bu vakte kadar asas vurmuyor vurmuyor diye konu açıyorduk şuan 2300 atağımla 1 pt mage arasına girebiliyor adam tekleyip çıkabiliyorum asas olarak halimden çok memnunum en sonunda![]()
+7 exp shard +6 quest fs dia skull 2300 ap2300 atak nasıl oluyor bahsedermisin
GET REKT+7 exp shard +6 quest fs dia skull 2300 ap