F
Nicke bak ya salak ** lego mu geri verin 3333 tane medalinizi veriyim bende Allahsız hırsızlar lego çaldınız 3333 medalin peşinemi düştünüz****** ****** hakettiğini aldı derler buna kimin emeğiyle neyi başarmayı çalışıyosun HIRSIZ PİÇ çaldığın itemlerle ne yapacağını sanıyodun senin gibi KARAKTERSİZ ****** çocuklarının sonu zaten budur beter ol
İlk defa video çekiyorum müziğide youtubeden kendin açVideonun en güzel şey arkadaki müzik![]()
hadi ötede ağla ****** ****** neymiş hak yerini elbet bulur seni karaktersiz ****** ****** seniNicke bak ya salak ** lego mu geri verin 3333 tane medalinizi veriyim bende Allahsız hırsızlar lego çaldınız 3333 medalin peşinemi düştünüz
Hadi git ötede ağla kaybol, neden kendi nickin ile gelmiyorsun foruma Agressive eziği seni yoksa banlımısın ? HIRSIZ PİÇhadi ötede ağla ****** ****** neymiş hak yerini elbet bulur seni karaktersiz ****** ****** seni
oynamayı bilmeyen beyin özürlü ahmak seni anca kendini kandırırsın o Ezik dediğin adamın sayesinde forum köşelerinde artislik yapıodun millete hadi ötede ağla ****** ****** HAK YERİNİ BULURRRRRRRRHadi git ötede ağla kaybol, neden kendi nickin ile gelmiyorsun foruma Agressive eziği seni yoksa banlımısın ? HIRSIZ PİÇ
Bu Resimler ne şimdi amk pezevenki charıma girdiğinin bi kanıtı işte legoyu çaldığını artık herkes biliyor şimdi konumdan defol gitoynamayı bilmeyen beyin özürlü ahmak seni anca kendini kandırırsın o Ezik dediğin adamın sayesinde forum köşelerinde artislik yapıodun millete hadi ötede ağla ****** ****** HAK YERİNİ BULURRRRRRRR
http://hizliresim.com/NE0QYX
http://hizliresim.com/J2bgdQ
senin nasıl bi karaktersiz ****** ****** olduğunun kanıtı kaphenin tohumu legoyu çaldığını diyor anasını siktimin veledi sen önce götüne don al senin nasıl bir karaktersiz ****** ****** olduğunu bilmeyen yok senin ezik charınla kestiğim adama forumda atar yapıodun *** kurusu WtF'nin senin charı kestiğinde charda Oğuzhanın olduğu gibi Oğuzhan da WtF'yi 3 kere kesti 4 kere kesildi bunu kendiside biliyor zaten ben L4W'daydım o sıra avanak hadi git ötede ağla HERKEZ HAKETTİĞİNİ YAŞARBu Resimler ne şimdi amk pezevenki charıma girdiğinin bi kanıtı işte legoyu çaldığını artık herkes biliyor şimdi konumdan defol git