AssassinToSneakDown
Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
adam seni paket etmiş be kardeşim sende burda orda burda2 KERE KESTİĞİNİ KOYMUŞ 2SİNDEDE ARKADAN ARCHER VURUYOR SONRA BOWLDA ELİNE 3 KERE VERDİM ONLARI KOYMAMIŞ ARENAYA ÇAĞIRDI 2 KERE ORDADA ELİNE VERDİM SONRA CHAR ANALİZİNE GEÇTİ NE İTEMİN VAR AH ONURCUM AH YAZIK AQ
İLKVS DE KİMİN KESTİĞİNE ALTTAN BAK SONRA 4.45 AÇ İYİ İZLE OKCU GENE VURUYOR ARKADAN İYİ FORUMLARadam seni paket etmiş be kardeşim sende burda orda burda![]()
2 KERE KESTİĞİNİ KOYMUŞ 2SİNDEDE ARKADAN ARCHER VURUYOR SONRA BOWLDA ELİNE 3 KERE VERDİM ONLARI KOYMAMIŞ ARENAYA ÇAĞIRDI 2 KERE ORDADA ELİNE VERDİM SONRA CHAR ANALİZİNE GEÇTİ NE İTEMİN VAR AH ONURCUM AH YAZIK AQ
ya sen şimdi beni kestiğinimi idda ediyorsun amına koyayım ? 5 de biter dedin 3 de bitsin hiç uğraşamıcam dedım 2 kere arenada koydum bowl dada 2 kere koydum o nickle konuşma .View attachment 833
bowlda da 1 kere kestin ondada laq geldi fll hp gittim zaten skil atamıyordum acıklamaya bişey yazmadım sende koy movieni izleyek
HER KESTİĞİMİZİ SS VİDEO ALSAYDIK BÖYLE CAHİLLİKLER ÇIKARDIORTAYA ARKADAN 2 KERE OKCU VURUYOR GELMİŞ MOVİE ATMIŞ SALAK AQ İTEMİNİ DİZ TEKRAR GEL DİCEM TABİ 1 HAFTALİK DİZDİĞİN İTEMLER HP İNDİREMIYORDU 1 AY SÜRE VEREYIM SANA İSTİYORSAN XD[/QUOTE
ben o itemleri sadece cumartesi gecesi ve pazara kadar yaptık arkadaşla ondan sonraki itemler sabit 2-3 item yaptın 1-2el aldın diye niye polemik çıkartıon varsa movien koy yoksa bana okcu okcu deyip durma 1-2kere vurmuş hp mi açamıyorsun spike turust pierce seni
LAN OGLUM SEN NASİL Bİ KOLPACI CIKTIN AQ ARENAYA BİZZAT SEN ÇAĞIRDIN ELİNE VERDIM HP AÇAMIYORSUN DİYORSUN YA SUS AMNIA KOYIM VELET SENİ. 1 2 KERE VURMUŞ DİYOR BİDE AQ KONU KİLİT
Aslanım çektiğin moviede herşey ortada 2 kere archer vuruyor bunu nasil attın videoya izlemedınmı hiç aq neyse iyi forumlar oyuna geri dönersen pm at tekrar atalim ama sonra gene deme ne item var sende diye xdxdxdsırf sinir krizi gecirceksiniz diye üstünüze gitmiyorum :O neyse
lütfen x7 kullandığımı ifşalama kardeşim yksa biradaha bu oyunu oynayamam (x7 pcnin markası fln mı ?)bu bebe hep aynı yabitane videosunda x7 oldugunu yakalamıştım bulayımda bi ifşa edem