bu server oynayamıyacam zaman sıkıntı yoksa neler yapardım özellikle sana bi düşün istedimkoca kafalıyım bilmiyon mu
nasıl oynamazsın kanki bana hiç bişi yapamazdın dabu server oynayamıyacam zaman sıkıntı yoksa neler yapardım özellikle sana bi düşün istedimSeviyorum ama seni
Dostum seni tanımıyorum, kime bir şey demeye çalıştığını da anlamadım ama polemik istemiyorum konu da lütfen. Husumet kiminleyse direkt ona mesaj atıver sana zahmet.Ali aman diyim hwt hırsızı var burda sen boşver
Hayırlı işlerDostum seni tanımıyorum, kime bir şey demeye çalıştığını da anlamadım ama polemik istemiyorum konu da lütfen. Husumet kiminleyse direkt ona mesaj atıver sana zahmet.
Para var ama yatalaksin senin sadakana ihtiyacım yokAlkışlıyorum seni kestin için benim konumun ve clanımdaki bir kişi hakkında bu konuda konuşamassın içinize bu kadar oturduysa 3x hwt parası vereyim.
Fakirler Ölsün Konu Güncel.
Kapasite bukadar sen kendi kendine oyna buralarda iyi forumlardul bacından öğrendik kanka yatalak olmayı naparsın![]()
IQ ve Kapasitesi yüksek olan arkadaş sende yeni gelinin y.. sarılır gibi konun altına yorum yapmaKapasite bukadar sen kendi kendine oyna buralarda iyi forumlar
neyse siz adamsınız ya moruk yeter o bizeŞu four malı olmasa güzel takımsınız aslında. Para para para diye bik bik konuşuyor her konunun altında. Kaç paralık adamsın söyle de yollayayım amk her konunun altında bi para muhabbeti sürekli. Parayla adam olunmuyor onu kavrayamamış bu arkadaş.
Dostum Four ile birlikte oynuyorum ben. Adamın üzerine herkes aşırı derece de gidiyor o da doğruluğunu tasvip etmesem de ağzını bozuyor. Bilmediğiniz muhabbetler var. Dünden beri bir hırsız muhabbeti almış gidiyor, bak bugun de bu konu da gene ayrı bir hırsız yorumu. Kim bu hırsız kim hwt calmıs bilmiyorum ama kimse söyleyin bilelim söylemiyorsanız da kendisine özelden yazın ne yazacaksanız. Kişisel ihtirasların yeri değil bu topic. İnsanlardan rica da etsem anlamıyorlar.Şu four malı olmasa güzel takımsınız aslında. Para para para diye bik bik konuşuyor her konunun altında. Kaç paralık adamsın söyle de yollayayım amk her konunun altında bi para muhabbeti sürekli. Parayla adam olunmuyor onu kavrayamamış bu arkadaş.