4 job star derler normaldede sen bilirsin ömerimLütfen asas kal cunku asasta kralsın![]()
ne diyor ya bu4 job star derler normaldede sen bilirsin ömerim![]()
4 Jobu da oynayamıyormuş
küçük cocuklar o vsde flyin çharinda fly olmadıgını benım çharımdada benim olmadıgımı herkes biliyor niçin kendinizi kandırmaya devam ediyosunuz yapmayın böyle bak psikolojinizi dağıtırsınız olum bu yaşta
karakterde kim varsa o versin kcyi.küçük cocuklar o vsde flyin çharinda fly olmadıgını benım çharımdada benim olmadıgımı herkes biliyor niçin kendinizi kandırmaya devam ediyosunuz yapmayın böyle bak psikolojinizi dağıtırsınız olum bu yaştaDD
eşit atsalardı vsyi ozaman skullari birleştirmeyip clanca mesela başkalarından item almayip mesela verirdi emin ol .karakterde kim varsa o versin kcyi.
bahanelerin arkasına saklanma, kcyi ver.eşit atsalardı vsyi ozaman skullari birleştirmeyip clanca mesela başkalarından item almayip mesela verirdi emin ol .
desene bu serverda polemikli gecicek XDbahanelerin arkasına saklanma, kcyi ver.
bende kimsenin ne itemi nede kcsi kalmiştir tanıyanlar bilir sende bil diye söylüyorum çakallık yapmayın ıle ben vs atarsam beni keserse el elden üstündür der anlastıgımız şekilde kcsını teslim ederim aynıları senın ıcınde geçerli elalemın dalgasıyla gerdeğe girme sende bıraz sana tavsıyembahanelerin arkasına saklanma, kcyi ver.
kcmizi vermedin işte halâ XDbende kimsenin ne itemi nede kcsi kalmiştir tanıyanlar bilir sende bil diye söylüyorum çakallık yapmayın ıle ben vs atarsam beni keserse el elden üstündür der anlastıgımız şekilde kcsını teslim ederim aynıları senın ıcınde geçerli elalemın dalgasıyla gerdeğe girme sende bıraz sana tavsıyem