1 Mageye İhtiyacım var Presini çekebilcek Online süresi düzgün olana Eli kolu tutan özel msj ile ulasınız
kadromuz 2 haftadan beri hazırdıda 1 arkadasın önemli bir işi çıkdı memlekete gitmek zorunda kaldıKanka hala mı bulamadın la gerçi sende haklısın kollu Mage zor bulunuyiiii
kardesim istersen konusalım1 Mageye İhtiyacım var Presini çekebilcek Online süresi düzgün olana Eli kolu tutan özel msj ile ulasınız
kardeşim sağlam mage team arıyorum hemen pre çekebilirim !1 Mageye İhtiyacım var Presini çekebilcek Online süresi düzgün olana Eli kolu tutan özel msj ile ulasınız
1 Mageye İhtiyacım var Presini çekebilcek Online süresi düzgün olana Eli kolu tutan özel msj ile ulasınız
gelebilirim msj atın konuşalımm1 Mageye İhtiyacım var Presini çekebilcek Online süresi düzgün olana Eli kolu tutan özel msj ile ulasınız
kampusdekilerin alayı gerizekalı napam orda amk laptop olaydı gelirdim size veya varsa sende fazla laptop gelemkampuse gel mage buluruz burdan sana
kanka bende laptop varda fazla degil kendim kullaniyorum gelirdim sizede kanka ben sw basi cok sinirli oluyorum komsular sikayet eder polis falan gelir sikintikampusdekilerin alayı gerizekalı napam orda amk laptop olaydı gelirdim size veya varsa sende fazla laptop gelem
knk benm birader var evde biliyon öyle bagırma sansın pek olmaz prof muay tai sporcusu ikimziide yer yanikanka bende laptop varda fazla degil kendim kullaniyorum gelirdim sizede kanka ben sw basi cok sinirli oluyorum komsular sikayet eder polis falan gelir sikinti![]()