Fark ettiysen bişey demedim zaten sadece dışardandı ve öldük darda evet ama anlaşmalı vs olsaydı o priestin yerinde Mellon olucaktı ve kaybedicektiniz zaten o vsden sonra bdw için moradona geçtigimizde angut gibi pm atan adamına söyledim istiyosanız hemen bdwden sonra atalım priestimi arayıp uyandırıyım dedim ama brothersla atcaz gibi saçma bahanelere sığındınızbizene 10 atamadıysa onudamı biz atalım amk
1.si istiyorsanız bdwden sonra atalım felan demedin dostum ben dedim brotherslarla atacaz sen dedin yarın atarız bende olur dedim aksama görüşmek üzereFark ettiysen bişey demedim zaten sadece dışardandı ve öldük darda evet ama anlaşmalı vs olsaydı o priestin yerinde Mellon olucaktı ve kaybedicektiniz zaten o vsden sonra bdw için moradona geçtigimizde angut gibi pm atan adamına söyledim istiyosanız hemen bdwden sonra atalım priestimi arayıp uyandırıyım dedim ama brothersla atcaz gibi saçma bahanelere sığındınız![]()
aynen 1like Tbl fakat biz video cekıoz dıye kapatmıslar sanırım , zaten onları ifşa ettikÇok şaşırdım bende bunca tBl adam varken 1like teaminde kesmeniz dar da bu kdar kolay olmazdı. Sonuç olarak %100 el düşürmüyor lr ama serverde ne hikmetse bir tek bu adamların eli düşmüyor.![]()
sen ne sayıklıyosun la bdw başlıcaktı 1 tanenize 1-0 dan devam edelim kcsine dediğimde brothersla atıcaz yazdı adam ne kadar embesil tipler varsa beni buluyor şu oyundaaha hırsız bey de gelmiş. ne yazık ki öldükten sonra dara bir daha gelmediler gelseydiler 2. sini de görürdünüz hırsız bey. bu video, çekilmesinden 1 gün önce bize söylenenlere ithafen çekildi.
evet istersen brothers clanına sor bdw den sonra onlarla atıcaktık o gün ama geç olduğu için atmadık.sen ne sayıklıyosun la bdw başlıcaktı 1 tanenize 1-0 dan devam edelim kcsine dediğimde brothersla atıcaz yazdı adam ne kadar embesil tipler varsa beni buluyor şu oyunda![]()
Eee sonra dara gelmediler neden yazıyorsun o zaman ayrıca anlaşmalı vsye dün gece 12 den 2.30 a kadar devam edicektik ama ansızın gelen resten sonra bi anda human oldunuzevet istersen brothers clanına sor bdw den sonra onlarla atıcaktık o gün ama geç olduğu için atmadık.
allah seni özene bözene ibret alalım diyemi yarattı bu ne çirkinlik amk1LikeMy Yatalakmay aaaaabiiiiiiiğ