bestdayitr
Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
son 4-5 dbdir kimsenin 10 coinsine dokunmadım o ncsleri ibo abi atti niye benle ilgili her konuya zıplıyorsun maydonozmusun senMert mi bunu yazan emek çalan derken sw başından beri kaç ncs attı. Kim bilir kaç kişinin canını Yaktın
5 sene önceki olayla gelme bana kamil o günden bu yana sanki sen çok masum birisinmertin mage earring ve tüy caldıgını hala unutamadım amk![]()
Mert büyüdü artık kimsenin hakkına göz dikmiyor tövbe etti geçen camiden çıkarken görmüşler5 sene önceki olayla gelme bana kamil o günden bu yana sanki sen çok masum birisin
mert kimin itemini almışım hadi gel söyle bakayım ? 5 sene olsun 1 sene olsun 1 ay olsun senin adın cıkmış mı mert ? benim clan kasamda 35 k kc var kasamda 22 k kc var carda rol vs vs itemler var hepsinde de kilit yok herkes şifre mi biliyor kimin itemini çalmışım mertcim söyle hadi düzgün adam olmasak niye bize dokunmuyorlar5 sene önceki olayla gelme bana kamil o günden bu yana sanki sen çok masum birisin
Bence mantıklı çünkü beni şikayet ettiler ve cezalandirildim. Buna da el atilsin çünkü notice geçip adamın hakkında yalan yalnıs konuşuyor.Kişisel tartışmalar veya atışmalardan dolayı,admin'i olaya dahil etmek istemek ve ondan cezalar vermesini istemek bana göre çok saçma.Şimdi herkes usko oynadığını düşünsün ve bu tür olaylara herhangi bir usko server'da gm veya adminlerin ne kadar müdahil olacağını ya da olmayacağını düşünsün bence.
rica ederim..SORUN ÇÖZÜLDÜ İBRAHİM ADLI ARKADAŞIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM
AYRICA İLGİLENDİĞİ İÇİN KOJİROYADA ...