T
yani sen diyosun ki bu BABA bana acsiz 470 vurabiliyo ? cevabım ne biliyomusun = "İyide dd siz vs yapmam diyodun ac sildim . Oldumu kardeş şimdi video çekip koyuyosun . Hatake yle damage demesi yaparken yarı scliyiz . Sa deyip video almak ... Ezik yaşamak kötü bişey... Tekrar Atalım yarın
Biz orda vs yapmıyorduk şeker . Onu bil sana yeter...yani sen diyosun ki bu BABA bana acsiz 470 vurabiliyo ? cevabım ne biliyomusun = ""
sen pozisyonu falan geçte orda muhabbet ederken 30 yaşındayım diyodun tam sana göre bi laf EZİK demek bravo devam aynı yolBen vsde çok iyiyim demiyorum . Kaldıki bu kadar pedal varken vs de yapılmaz oda ayrı ama . Orada adam vs yapalım dese ona göre pozisyon alırsın . @HatakeKakashi mansur da söylesin biz ne yapıyoduk orda
yok hertz ayarı çözünürlükten ziyade saniyede verilen fps ile alakalı. yani görüntü akıcılığı sağlıyor. belki video programı ve bilgisayarından kalitesinden ötürü öyledir.120de 4k çekiliyo sanırım olsa çekerdm 60 benimki standart msi ge70 kullanıyorum