Warrior oynamak isteyipde oynuyamıyanlar , chara ortak arıyorum zamanı bol olan arkadaşlar iletişime geçebilirler burdan..
isim vermen yeterli++++++++++++1 komutumu dınleyebilecek daha önce warior geçmişi olan birisi lütfen
Arkadaşının kanı bozuk olması her bireyin aynı olduğu anlamına mı geliyor ?Arkadaş kendim reelden de tanıdığım 5-6 yıllık arkadaşım tarafından soyuldum bundan ötürü yazıyorum bunu maşallah güzel karakterin var saglamsın boşver ortak arayışını az oyna öz oyna fazla ilerlemesin karakterin ama kafan rahat olsun.
başkan beni yanlış anladın ben orda dedimki benim ağzım yogurttan yanmış sen sütü üfleyerek iç ben poke yapma ortak bulma vb demedim ben yerinde olsam yapmazdım böyle bir riske girmeye gerek yok sonradan keyfim kaçıcağına agzımda tat klmayacagına şimdiden tedbirimi alayım hesabımı yazayım dedim iyi ölçüp biçsin kendince iyi kararlar versin herkes ben onlineyim sürem yuksek itemliyim paylaşırız vb yazmış ama eksik yönünüde yaşamış biri olarak göstermek istedim.Arkadaşının kanı bozuk olması her bireyin aynı olduğu anlamına mı geliyor ?![]()
Neden sen bulunmaz hint kumaşımısın kardeş. Kendini öyle sanıyorsan en yakın mezarlığa bi uğra bolca görüceksinsizin clana fazla gelirim kaldıramazsınız
okey my friend, troll postu ciddiye alıp yazdın ya helal olsunNeden sen bulunmaz hint kumaşımısın kardeş. Kendini öyle sanıyorsan en yakın mezarlığa bi uğra bolca görüceksin
eyv kardeşim benimokey my friend, troll postu ciddiye alıp yazdın ya helal olsun
ben anladım bu adamın postunu delmişler , postunu siktgm her yorumunun içinde post var hay seni tost makinesinde ******* özenti orspu cociokey my friend, troll postu ciddiye alıp yazdın ya helal olsun
ANANIDA CEYLAN DERİSİ POSTUMU GİYİP SİKTİMben anladım bu adamın postunu delmişler , postunu siktgm her yorumunun içinde post var hay seni tost makinesinde ******* özenti orspu coci
o lafıyla sanrm kendini mizahşör zannediyor oruspu coci![]()
küfür etmeden kendini savunamıyon mı lan sen diline acı biber sürerim xdANANIDA CEYLAN DERİSİ POSTUMU GİYİP SİKTİM
kardeşim seni tanımıyorum bizim hakkımızda ne düşündüğünde zerre umrumda değil küfür edene küfür ederimküfür etmeden kendini savunamıyon mı lan sen diline acı biber sürerim xd