sen ne diyorsun ya 250 tl lik kc veriyorum 400 lük istiyorlar resime bak şu tipe bak fakirler demiş birdeFakirler 2 3 gün daha beklesinler master açmak için ne aceleniz var beyler gidin coins farmlayın
22 oldu ben de açtım kankaJob Change Funstion 100 YB olmalıydı. Bende 2 tane asasın kolay yoldan hw ile priest masterı açıp asasa döndüğüne şahit oldum, umarım yakında fikirler değişir special event cr'leri açılırda oyun biraz hafifler, pazarın 5 de 1i high class ve unique eşya dolu fakat master açıp oyuncu sayısı 5000/21![]()
tipimde ne var lan gayet yakışıklıyım, arz talep meselesi parayı veren düdüğü çalar yoksa paran bekliceksin fakir gibisen ne diyorsun ya 250 tl lik kc veriyorum 400 lük istiyorlar resime bak şu tipe bak fakirler demiş birde![]()
evlat sana ne girdi ki şimdi ? adam kendince mağdur olduğunu düşünüp konu açmış ne yani olayın nedir ?Her şey çok güzel bir serverda bir konuda ağlamayın yeter.
Canım Oğlum, senin ötmen için yaptım.evlat sana ne girdi ki şimdi ? adam kendince mağdur olduğunu düşünüp konu açmış ne yani olayın nedir ?
Kardeşim 3000 kc'yi oyun da biriktirip job change basabilirsin fakat masterli değiştirmek istiyorsan illa ki 50 yb vermek zorundasın mevzu orada50 tl 2850 kc 3000 kc mastersız ile 50 tl masterlı değişiim arasında ki farkı ben mi göremiyorum evet bu konuda kötü yapmışız hemen düzeltelim demek zor değil