Tutamadığın için kendini insansın ya zaten; bu yolda iyi gidiyorsun.Gülme amaçlı paylaşmışsın fakat kendimi tutamadım.
1. burası siyaset meydanı değil güzel demişsin fakat her koyunun kendi bacağından asıldığı gibi kendi yaptıkların ile ilgilenmek gerek başkasının yaptıklarıyla değil . 2. teyzemiz ropörtaj vermemiş yaşadıklarından kesitler ile örnek vermiş kızlarına vs. herkezin ilgi alanı farklı olduğu gibi kmsenin de izleme zorunluluğu yok arkadaşım bizim toplumun en iyi yaptığı şey eleştiri ve boş boğazlık herkeze saygılar.Tutamadığın için kendini insansın ya zaten; bu yolda iyi gidiyorsun.
Oluklara kuşlar için minik evler yaptıkları Osmanlı zarifliğinden şimdi ''biraz da gülelim'' diye önümüze servis edilene bak.
Hoş şimdi de çivi çakıyorlar pislemesinler diye.
Yazık gaming.
Tekirdağ bu şekilde istediği kadar ''Hayır'' desin, muhalif kesimin başarısızlığına dalalet diyelim
Gülmedim.
Her koyun kendi bacağından asılır, bana dokunmayan yılan bin yaşasın arasındaki anlamlar tamamen çok farklı demek istediğim oluklara yuva yapıyorlarsa madem tarihe sahipsin seni bundan alakoyan neYou tubede gold digger yaz bir bak videolara. Pahalı arabayla yaklaşan adamlara kızlar sorgusuz sualsiz veriyor. Bu kadınlar savaş çıksa sence Türk kadını gibi Kurtuluş Savaşında olduğu gibi cephelere silah mı taşır? Bence düşmana namusunu teslim etmeyi seçer ve öldürme ama ne yaparsan yap der. İşte batıya benzetmeye çalışıyorlar bizi ki Türkiye yi parçalama amaçlarına ulaşsınlar. Bunuda en güzel medya ile Tecavüz sahneli diziler ile Survivor gibi yarışma programları ile ''insanların kuyusunu kaz arkasından vur'' tarzı düşünceleri bilinçaltımıza yerleştiriyorlar. Çık gece bi dolaş götler kabak gibi ortada kızların namus edep kalmamış. Her koyun kendi bacağından asılır, bana dokunmayan yılan bin yaşasın tarzı düşüncelerle buna sessiz kalamayız...
Batı ülkeleri batı ülkeleri bitmedi şu saçma '' bati ülkeleri '' konuşmalariniz, Herkezin gözü bizim toprağımız üstünde, herkez türkiyeyi istiyor bizde bor var sell 2023 baydınız yeter .Başörtüsü takmış ağzından çıkan laflara bak. İnsanlara verdiği mesajda ayrı mesele. Bunları batı ülkeleri TV lerde aşıladılar maalesef insanlara farkımızda olmadan. Tek amaçları kendilerine benzetmek bizide.
Gülme amaçlı paylaşmışsın fakat kendimi tutamadım.
golddigger lar hakkında yorum yapma onlar veli nimetYou tubede gold digger yaz bir bak videolara. Pahalı arabayla yaklaşan adamlara kızlar sorgusuz sualsiz veriyor. Bu kadınlar savaş çıksa sence Türk kadını gibi Kurtuluş Savaşında olduğu gibi cephelere silah mı taşır? Bence düşmana namusunu teslim etmeyi seçer ve öldürme ama ne yaparsan yap der. İşte batıya benzetmeye çalışıyorlar bizi ki Türkiye yi parçalama amaçlarına ulaşsınlar. Bunuda en güzel medya ile Tecavüz sahneli diziler ile Survivor gibi yarışma programları ile ''insanların kuyusunu kaz arkasından vur'' tarzı düşünceleri bilinçaltımıza yerleştiriyorlar. Çık gece bi dolaş götler kabak gibi ortada kızların namus edep kalmamış. Her koyun kendi bacağından asılır, bana dokunmayan yılan bin yaşasın tarzı düşüncelerle buna sessiz kalamayız...
işte senin gibi kişiliksiz kahpeler yüzünden bu ülke ve dünya böyle anca insan ayırırsınız sen şusun sen busun dersiniz hiç dönüp kendinize bakmazsınız.!!KLASİK ALEVİ BİR TEYZEMİZ NORMAL BENCE